For de fleste fans regnes den for “X-Men”-seriens værste. “X-Men Origins: Wolverine” var en stinker. Alligevel blev én “Origins”-karakter tilbudt et “Wolverine”-comeback til “Logan”.

Se også: Hugh Jackman ønskede en anden slutning på “Logan”

Der er tale om Liev Schreiber, der spillede den onde Sabretooth i den første “Wolverine”-film:

”Jeg fik tidligt en invitation fra Hugh og instruktør James Mangold, og jeg ville have elsket at arbejde på den,” siger Schreiber til Variety.

Sabretooth-skuespilleren kunne dog ikke få det til at passe i kalenderen, så derfor blev “Logan” uden den frygtede modstander til Wolverine.

Tyler Mane var den første til at portrættere Sabretooth på film i “X-Men”, inden Liev Schreiber overtog rollen i den udskældte solofilm.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Simos 3 år siden

Det ville for mig gøre Logan endnu bedre, hvis en kendt skurk som Sabretooth vendte tilbage i stedet for den pludselige Wolverine klon, der dukker op. Havde dette været ændret samt pigens skrig, hver gang hun går i action blev fjernet, vil Logan være den bedste superheltefilm nogensinde
Gravatar

#2 Hive 3 år siden

Liv Schreiber var et af de få lyspunkter i den første Wolverine film. Jeg så ham gerne vende tilbage til X-universet en dag.

For min skyld kunne de også lave en George Lucas på X-men 1 og erstatte Tyler Mane med ham...
Gravatar

#3 Jach 3 år siden

Det var egentligt ærgerligt. Det ville virkelig have forbedret den. Forestiller mig det skulle have været i stedet for Caliban.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: