For passionerede fans er det tætteste på en virkelig køretur i racerbilerne et smut forbi “Gran Turismo”-spillet med alt udstyr opsat.

Sådan forløber det ikke nødvendigvis længere. Den kommende “Gran Turismo”-film er baseret på virkelige hændelser, hvor Jann Mardenborough udviklede sig fra pro-gamer til professionel kører for Nissan. Mardenborough kommer fra en fattig familie, som er drevet af en passion for ræserløb, men har altid observeret kørslen udefra. Lige indtil GT Academy lanceres: En træningslejr for de bedste videospilskørere, som konkurrerer om chancen for at repræsentere Nissan til Le Mans. Hvad Mardenborough hurtigt lærer, er, at selve kørslen kun er en brøkdel af det pres, som professionelle kørere er under. Hetz uden for banen bliver hverdag, når de ‘rigtige’ kørere presser Mardenborough for at knække ham.

Rollelisten består af Archie Madekwe (“Midsommar”), David Harbour (“Stranger Things”), Orlando Bloom (“Lord of the Rings”-trilogien), Darren Barnet (“Never Have I Ever”), Djimon Hounsou (“Shazam!”), Gari Halliwell (“Crank: High Voltage”) og mange flere. Manuskriptet er skrevet af Jason Hall (“Thank You for Your Service”) og Zach Baylin (“Creed III”). Neill Blomkamp (“District 9”) er instruktør. “Gran Turismo” får dansk premiere den 17. august 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: