Når Harrison Ford svinger pisken i den kommende “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, bliver det for sidste gang. Også selvom der er tale om flere eventyr for den eventyrlige arkæolog.

Harrison Ford har haft en glorværdig karriere: Med roller som Han Solo i “Star Wars”-universet, Rick Deckard i “Blade Runner”-serien, Colonel Lucas i “Apocalypse Now”, Indiana Jones i filmserien af samme navn og mange, mange flere film på en periode over 7 årtier kan man forstå, at han nu sigter mod at runde sin tid som skuespiller af.

Det er i hvert fald hans planer med den kommende “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, som får premiere til sommer. I et interview med filmmagasinet Total Film fortæller han, at Indiana Jones-karakteren bliver lagt på hylden for hans vedkommende. Selv har han ventet i spænding på at færdiggøre den kommende film og præstere på et helt ekstraordinært niveau for at sende karakteren afsted. Han er vendt tilbage til Indiana Jones, lige siden “Raiders of the Lost Ark” præmierede i 1981. Her har han både spillet med i hovedfilmen, spinoffs og lignende.

Glæder du dig til sidste eventyr med Harrison Ford som Indy? Se traileren til filmen her.

Om “Indiana Jones and the Dial of Destiny” bliver et endeligt farvel til universet, er usikkert. Disney har allerede teaset en potentiel serie om Indiana Jones. Før man får sine forhåbninger for højt op, har Ford udtalt i samme interview, at hvis en serie skulle bliver produceret, kommer han ikke til at være involveret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Squeszh 1 år siden

" Også selvom der er tale om flere eventyrer for den eventyrlige arkæolog."

Eventyrer? Prøver du at skrive eventyr i flertal? Så hedder det pudsigt nok også eventyr... 1 eventyr, 2 eventyr, flere eventyr.

Skriv ny kommentar: