En klassiske gyserskurk er ikke længere i stand til at spille rollen.

Robert Englund har haft en imponerende karriere. Han har både instrueret, lagt stemme til videospilskarakterer og spillet diverse roller i løbet af de knap 50 år, han har været aktiv inden for film og TV. I det offentlige er han mest kendt for hans rolle som gyserfænomenet Freddy Krueger fra Wes Cravens gyserfilm “A Nightmare on Elm Street” fra 1984. Siden har han løbende genoptaget rollen i efterfølgere.

Der har været andre, som har spillet Krueger. I 2010 blev gyserfranchisen nyfortolket med Jackie Earle Haley i rollen som den ikoniske skurk med det vansirede ansigt. Dog var modtagelsen ikke særlig pæn ved Haleys portrættering af karakteren. Freddy Krueger er derfor stadig associeret med Englund, selvom hans sidste portrættering af Krueger skete i 2003’s “Freddy vs. Jason”. Siden har han genoplivet karakteren i videospillet “Injustice 2”.

Efter en lang karriere er Englund klar til at pensionere. Han har i hvert fald lagt Krueger på hylden og håber, de finder en skuespiller god nok til at varetage opgaven. I et interview med Variety blev skuespilleren spurgt ind til karakterens fremtid. Her var han klar i spyttet om at inddrage teknologi og kultur som udgangspunkt for de grusomme gyserscenarier. Og hvem der skal overtage rollen? Kevin Bacon (“Footloose”). Englund respekterer Bacons tilgang til fysisk skuespil og mener, at han er i stand til at udføre rollen, hvis han er interesseret.

Kevin Bacon er ikke adspurgt om forslaget.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 ThomasEJ 1 år siden

‘Pensionerer og foreslår erstatning’?

Hvilken erstatning er det han vil pensionere?

“ Efter en lang karriere er Englund klar til at pensionere. ”

Man kan gå på pension. Man kan lade sig pensionere. Man kan pensionere andre. Men man kan ikke bare ‘pensionere’…. Skribenten her viser både i overskrift og brødtekst, at han ikke helt forstår hvordan man bøjer eller benytter ordet ‘pensionere’…

Gravatar

#2 Bacht 1 år siden

Kevin Bacon ville være et godt valg .. vis man har set Sleepers så vil man se hvorfor

Skriv ny kommentar: