Den dobbelte Oscar-vinder vil slutte sig til Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Rupert Friend og Manuel Garcia-Rulfo i den seneste del af Universal’s dino-stærke filmfranchise.

Mahershala Ali, den dobbelte Oscar-vinder, som sidst blev set i Netflix’s succesfulde thriller ‘Leave the World Behind’, er i forhandlinger om at slutte sig til Scarlett Johansson i Universal’s nye ‘Jurassic World’-film.

Jonathan Bailey, Rupert Friend og Manuel Garcia-Rulfo er allerede på listen for projektet, som starter produktionen midt i juni i London med Gareth Edwards som instruktør.

David Koepp, den originale manuskriptforfatter af ‘Jurassic Park’ (1993) og ‘The Lost World: Jurassic Park’ (1997), har skrevet manuskriptet til den nye film.

Universal har sat en biografpremiere til den 2. juli 2025, hvilket betyder, at der vil blive arbejdet hårdt i postproduktion.

At sikre Ali ville være et scoop for filmen, da skuespilleren har tendens til at undgå Hollywood-blockbusters og har opbygget et ry for at være selektiv. Han ville også bringe en vis tyngde til den nye Jurassic World, da han er kendt for sine seriøse roller.

Han vandt Oscars for hovedrollerne i Barry Jenkins’ Moonlight i 2017 og igen i 2019 for Peter Farrelly’s Oscar-vindende ‘Green Book’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: