Under komediefestivalen “Just for Laughs” satte Ryan Reynolds og Rob Delaney sig i sofaen og diskuterede filmprojekter.

Ryan Reynolds har været en meget travl mand, og den aktivitet har udmundet i et stort filmkatalog. Variety rapporterer, at han havde tid i weekenden til at reflektere over fortidige og fremtidige film sammen med Rob Delaney, som spillede sammen med Reynolds i “Deadpool 2”.

Diskussioner om en potentiel efterfølger til den succesfulde “Free Guy” kom på tale, og Reynolds udtalte sig om sandsynligheden for det: “Der er et potentiale for at lave en efterfølger til “Free Guy”, hvilket ville være sjovt”. Omvendt er skuespilleren, som også var producer på filmen, i en ambivalent position: “Jeg ville elske det, men omvendt: Behøver alle film at have en efterfølger? Jeg ved det ikke. Nogen gange er det okay at lave en film, der sparker røv, og så går alle hjem efterfølgende”.

Læs mere om Ryan Reynolds’ projekter: “Hugh Jackman deler detaljer om Wolvering og Deadpools forhold i ‘Deadpool 3’: ‘Jeg kommer nok til at slå ham en masse i hovedet'”

En anden film, som kom på tale, var “Green Lantern” fra 2011, som Reynolds spillede hovedrollen i. Filmen fik ikke et stort overskud, men værre var modtagelsen fra både anmeldere og fans. Reynolds udtaler, at der også var visionære problemer bag kulisserne: “Der var for mange mennesker, der brugte alt for mange penge”. Han uddyber sin kommentar ved at nævne, at holdningen var, at problemer blev løst ved at bruge flere penge på special effects i stedet for at overveje karakteren. Arbejdet med filmen var dog stadig sjovt, men det endelige produkt var ikke som forventet.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: