Vi skal ikke regne med, at Deadpool og Wolverine er BFFs i “Deadpool 3”.

Det kom som en utroligt glædelig overraskelse, da det i august i år blev officielt, at Hugh Jackman ville vende tilbage til superhelterollen, der kickstartede hans Hollywood-karriere og stjernestatus i begyndelsen af 00’erne, og som mødte sit endeligt på utroligt rørende vis i James Mangolds “Logan” i 2017.

Læs også: “Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i ‘Deadpool 3’!”

Hans comeback bliver i den kommende “Deadpool 3” over for Ryan Reynolds’ rødklædte antihelt, og selvom vi endnu ikke ved særligt meget om franchisens tredje film, har Jackman i et nyt interview med The Empire Film Podcast nu givet os nogle detaljer om de to Marvel-karakterers noget anstrengte forhold, efter han blev bedt om at kategorisere det.

“Hvordan kategoriserer jeg det? Hvor 10 er meget tætte og 0 er virkeligheden, er vi 0 – vi er modsætninger, vi hader hinanden,” siger Jackman. “Jeg taler kun fra mit perspektiv. [Logan] er frustreret af ham (Deadpool) og har lyst til at være millioner af mil væk fra ham eller at slå ham i hovedet. Desværre kan han ikke være millioner af mil væk fra ham i den her film, så jeg kommer nok til at slå ham en masse i hovedet.”

For fans af begge franchises kommer det nok ikke som den største overraskelse, at de to ikke ligefrem kommer godt ud af det med hinanden, men at se Wolverine banke den punchline-glade Deadpool er trods alt altid noget at se frem til.

Filmen bliver den første i franchisen, der bliver en del af Disney og Marvel Studios’ MCU, og det bliver også første gang, vi ser Jackmans adamantium-fyldte superhelt i Kevin Feige-universet.

“Deadpool 3” får premiere den 7. november 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: