“The Iron Throne”-afsnittet er Emmy-nomineret for manuskript og instruktion af D. B. Weiss og David Benioff – nu kommer der mere afklaring om “GoT”-afslutningen.

Sidste sæson af “Game of Thrones” er Emmy-nomineret til 32 priser – læs om det her.

Nomineringen i manuskript-kategorien for afslutnings-afsnittet “The Iron Throne” bidrager nu med nye oplysninger.

For som bekendt brænder Drogon til slut Jerntronen væk. Flere har tolket det som en bevidst handling fra dragen, der gør oprør imod dette magtsymbol, som har kostet så mange mennesker livet.

Men det er det ikke. For i manuskriptet står det skrevet, at det er helt tilfældigt, at Drogon smelter tronen:

”Vi ser over Jons skulder, imens ilden rammer tronen – ikke målet for Drogon vrede, det er bare en dum tilskuer fanget i branden,” står der i manuskriptet, der er offentliggjort af Emmy-komiteen.

Image result for drogon iron throne gifVis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Nobbergk 2 år siden

Nuvel. Det er dog ikke hvad instruktørerne med deres billeder formår at vise tilskueren. Da jeg så afsnittet troede jeg bestemt at det skulle fremstå som om Drogon var intelligent og helt åndeligt forstod hvad hele "spillet" gik ud på. Og at læse ud fra teksten herover, troede mange andre det samme. Så har vi jo blot et par instruktører der ikke formåede at vise deres manuskript.
Gravatar

#2 Mads47 2 år siden

Jeg synes dog til gængæld det modsatte var rigtig tydeligt. Tanker strejfet mig ikke på noget tidspunk at Drogon beviste valgte at brænde tronen på grund af hvad den symboliseret. Jeg kunne godt se at den bare reageret i vrede over tabet på Daenerys.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

jeg kan da godt forstå dem som putter mere i det, men personligt havde jeg aldrig indtrykket af at drogon bare, havde styr på hvad der foregik, og symbolsk gik efter tronen, havde mere bare indtrykket af at han var sur/ked af det og gik efter det nærmeste han kunne ødelægge :)
Gravatar

#4 brianhenneberg 2 år siden

Jeg sad og grinede højlydt under scenen, fordi jeg fik en fornemmelse af at denne her drage pludselig fik trang til at demonstrere dens utilfredshed med at blive brugt som en brik i menneskenes politiske spil, krig og magtkampe. Et slags anti-imperialistisk statement, som var dybt komisk.
Gravatar

#5 kblood 2 år siden

Så der var noget i sæson der gav mening... men næ nej, det kan de ikke have og bliver nød til at slå fast at det her var altså bare et tilfældigt mål dragen havde valgt... ffs
Gravatar

#6 kblood 2 år siden

Synes det er lidt sjovt at overskriften er "afslører meningen med"... men afsløringen er egentlig at der ikke er mening med det? What? :P

Skriv ny kommentar: