David Benioff og D.B. Weiss medvirker alligevel ikke ved “Game of Thrones”-panel ved årets San Diego Comic-Con.

“Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D.B. Weiss skulle senere i dag have ført an for et stort hold af “GoT”-profiler ved Comic-Con.

Det ville være første gang, at Benioff og Weiss skulle møde offentligheden efter “Game of Thrones”-afslutningen.

Sæson 8 har været heftigt kritiseret blandt fans, der har krævet et remake af de sidste seks afsnit – læs om det her.

Nu er David Benioff og D.B. Weiss imidlertid bakket ud af mødet med de mange fans ved årets Comic-Con.

Benioff og Weiss blev tidligere på ugen nomineret til en Emmy Award for manuskriptet til det sidste afsnit (“The Iron Throne”) af Sæson 8.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 SublimeKen 2 år siden

De udtalte også tidligere på året, før GoT s8 kom ud, at de var nervøse for reaktionen på s8 fra fans. Men altså, HBO tilbød dem penge til flere afsnit for at lave afslutningen ordentligt. Det var dem selv der insisterede på 7 og 6 afsnit for s7 og s8, så jeg synes hadet til dem er velfortjent. De havde travlt med at komme videre, i stedet for at gennemtænke det de havde gang i. De fortjener alt hvad der kommer til dem.

Personligt ser jeg ikke valgene der blev taget som problemet. Det var måden vi kom dertil. Det kunne være blevet udført så meget bedre. Især med flere afsnit til bedre opbygning af de valg.
Gravatar

#2 flumz 2 år siden

#1

Hehe ja de brugte hele eller flere sæsoner for at komme fra punkt 1 til punkt 2. i sidste sæson fløj jon snow jo fra den ene enden til den anden ende og tilbage igen på et enkelt afsnit :D
Gravatar

#3 SverriJ 2 år siden

Det værste var at de byggede op til kampen mod White Walkers i syv sæsoner, og det hele sluttede med et afsnit.

Jeg blev så skuffet over sæson 8. :(
Gravatar

#4 nwinther 2 år siden

Ja, ret imponerende, at man kan lave det, som i 7 år stod til at være tv-serien over dem alle, og så på en halv sæson kan ødelægge det fuldstændigt.
Der er jo ingen, som kommer til at sidde og gense got, vel vidende at sidste sæson er det bare lort.

Forsvarerne af sæson 8 virker mindst lige så latterlige som dem der sidder og forsvarer SW 1-3.
Det er og bliver lort, uanset hvor meget I kalder det for lagkage.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#5 Geekalot 2 år siden

nwinther (4) skrev:
Ja, ret imponerende, at man kan lave det, som i 7 år stod til at være tv-serien over dem alle, og så på en halv sæson kan ødelægge det fuldstændigt.


Forsvarerne af sæson 8 virker mindst lige så latterlige som dem der sidder og forsvarer SW 1-3.
Det er og bliver lort, uanset hvor meget I kalder det for lagkage.


Det var da alligevel noget af en udmelding :D fandt ikke sæson 8 så slem, ikke på højde med de forrige sæsoner, men heller ikke så slemt som folk gør den til.
SW 1-3 er de værste ja. Dertil komme de næst nyeste, for de er dælme heller ikke så gode som de 3 første.
Men at sætte folk i samme bås, syntes jeg nu heller ikke ligefrem man kan :)
Gravatar

#6 The_Corrector 2 år siden

GoT S8 var beviset på hvilket røvhuller de dediceret fans er, og at de åbenbart ikke har noget bedre i livet, end at lege Internet kriger. Forstår godt de ikke gider mødes med seriens fans, de er totalt respektløse.

Mit råd til alle jer dediceret fans er: Hold kæft, tag en tudekiks og kom videre!
Gravatar

#7 Mads47 2 år siden

#1 Er det ikke lidt groft sagt? jeg synes også de har trådt i spinaten og det er lidt rygrads løst at sidde Comic Con panelet over, i frygt for reaktionen. Men at fortjene alt der kommer til dem? det indebære også dødstrusler....det er bare en serie i sidste ende, men serie der fortjente mere kærlighed ja bestemt. Men synes ikke det retfærdigøre internet mentaliteten for hvordan man håndtere sin skuffelse.
Gravatar

#8 Mejse 2 år siden

#6 du mener præcist som du opfører dig med marvel ? :)

Gravatar

#9 SublimeKen 2 år siden

#7

Jeg synes bestemt ikke seriens cast eller crew fortjener det. Men seriens skabere? Helt bestemt. De havde muligheden for at lave slutproduktet bedre og de fravalgte den. De ved udemærket godt hvilken tid vi lever i. De ved udemærket godt hvilket pop fænomen GoT var blevet, og med det kommer der er et vist ansvar. Lever man ikke op til sit ansvar er der konsekvenser, ligesom alle andre brancher, og især brancher hvor man er betalt så godt som dem. Så ja, de ligger som de har redt.

Men med det sagt, så mener jeg selvfølgelig ikke at de fortjener at dø, eller lide voldsomt fysisk skade. Men den psykiske terror fra anonyme internet trolls, og til dels irl fans er velfortjent. Dødstrusler lyder så alvorligt, men hvad er dødstrusler når de kommer fra patetiske og anonyme folk på internettet? Samtlige anmeldere der gav The Dark Knight Rises dårlige anmeldelser fik dem. Næsten hver tredje filmskaber som skuffer fans i dag, får dem. Er der sket dem noget? Jeg har endda fået dem fra patetiske anonyme folk på nettet der ikke kunne vinde over mig i et argument. De ved da udemærket godt hvor tit dødstrusler på kunstnere fra utilfredse fans er blevet ført ud i livet, hvilket er nul gange.

Med den psykiske terror ligger de ærlig talt som de har redt, så længe den ikke går hen og bliver fysisk. De ved hvordan internet kulturen er i dag, og de havde muligheden for at gøre det bedre men fravalgte den. Om det er groft sagt kommer helt an på hvad der kommer til dem. Går de hen og dør i morgen, er det groft sagt, men går de hen og oplever kæmpe succes med deres næste projekt får sætningen pludselig en positiv drejning. Alt er relativt ;)

#6

Moral er godt, dobbelt moral er dobbelt så godt. Du skal ikke aktivere geologiske fragmenter når du selv residere transparent domicil!
Gravatar

#10 Bishop 2 år siden

#9

"De ved da udemærket godt hvor tit dødstrusler på kunstnere fra utilfredse fans er blevet ført ud i livet, hvilket er nul gange."

Jeg tror ikke John Lennon og Dimebag Darrell er helt enige... ;)

Jeg synes ikke hadet imod D&D er helt fair, jeg er enig i at sæson 7&8 druknede i for meget VFX og for lidt handling og karakterudvikling. Episode 2 i sæson 8 var efter min mening den bedste.
Men jeg tror en stor faktor er det manglede kildemateriale kombineret med en for stram tidsramme.
De har udtalt til Variety at planen fra start var en 70 timer lang "film" (det blev så til 73) og at produktionen var ved at være så stor at man ikke kunne overholde tidsrammen på 12-14 måneder med 10 episoder. Derfor valgte man at skære ned på episoderne.

Skriv ny kommentar: