David Benioff og D.B. Weiss medvirker alligevel ikke ved “Game of Thrones”-panel ved årets San Diego Comic-Con.

“Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D.B. Weiss skulle senere i dag have ført an for et stort hold af “GoT”-profiler ved Comic-Con.

Det ville være første gang, at Benioff og Weiss skulle møde offentligheden efter “Game of Thrones”-afslutningen.

Sæson 8 har været heftigt kritiseret blandt fans, der har krævet et remake af de sidste seks afsnit – læs om det her.

Nu er David Benioff og D.B. Weiss imidlertid bakket ud af mødet med de mange fans ved årets Comic-Con.

Benioff og Weiss blev tidligere på ugen nomineret til en Emmy Award for manuskriptet til det sidste afsnit (“The Iron Throne”) af Sæson 8.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 SublimeKen 2 år siden

#9

Fair nok, det er selvfølgelig rigtig, givet at man ikke køber konspirationsteorierne. Skulle nok have været mere konkret. Jeg mente selvfølgelig dødstrusler fra anonyme internet tosser der kalder sig selv filmfans. Altså filmrelaterede dødstrusler, hvor fans ikke var tilfredse med det færdige produkt, om det så var anmeldelser eller filmene selv. Dine eksempler er jo ikke rigtig relateret til hvad filmskabere får dødstrusler for. Tidsrammen var samtidigt også noget HBO havde tilbudt og udvide.

Ja de manglede kildemateriale, men det var også et problem i både s5, s6 og s7, men hvis de bare holdte niveauet fra selv de sæsoner, og følgede op hvad der var lovet igennem serien, ville det ikke være et problem. Problemet var at de gik fra noget af det bedst skrevede og mest originale og uforudsigelige form for historie fortælling nogensinde set på tv i forbindelse med fantast genren, til lidt mere middelmådigt og forudsigeligt historie fortælling i s5, s6 og s7 til The Room niveau af historie fortælling i s8!
Gravatar

#12 Justin 2 år siden

nwinther (4) skrev:
Ja, ret imponerende, at man kan lave det, som i 7 år stod til at være tv-serien over dem alle, og så på en halv sæson kan ødelægge det fuldstændigt.
Der er jo ingen, som kommer til at sidde og gense got, vel vidende at sidste sæson er det bare lort.

Forsvarerne af sæson 8 virker mindst lige så latterlige som dem der sidder og forsvarer SW 1-3.
Det er og bliver lort, uanset hvor meget I kalder det for lagkage.

Bortset fra en scene kunne jeg lide Star Wars 1, ja, det er en børnefilm, men har Star Wars nogensinde været en voksen film
Gravatar

#13 Justin 2 år siden

The_Corrector (6) skrev:
GoT S8 var beviset på hvilket røvhuller de dediceret fans er, og at de åbenbart ikke har noget bedre i livet, end at lege Internet kriger. Forstår godt de ikke gider mødes med seriens fans, de er totalt respektløse.

Mit råd til alle jer dediceret fans er: Hold kæft, tag en tudekiks og kom videre!


Hvis en serie man har flugt i meget land tid ender i LORT !
Så er det da helt fint at sige det
Jeg havde det på samme måde efter at have set Lost, men i det mindste levede den den op til navnet, jeg var helt Lost efter at set sidste afsnit
Gravatar

#14 nwinther 2 år siden

Justin (12) skrev:
[quote=nwinther (4)]men har Star Wars nogensinde været en voksen film


Jeg tænker at der hvor Anakin myrder alle padawan-børnene - eller sand-people i 2'eren, eller Darth Maul der bliver skåret midtover, ligesom afgør sagen.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: