(Dette indlæg er sponsoreret)

Passioner kan ofte komme til at fylde en hel del. Det gælder ikke mindst for den glødende interesse for film, som kan akkumulere en stor samling DVD’er (som du simpelthen ikke nænner at smide ud), merchandise og andet fanudstyr, lydsystem og måske endda en popcornmaskine. Derfor kan det faktisk være på sin plads at skabe lidt lagerplads.

 

Hjemmebiografen kræver udstyr. Og udstyr kræver plads. Det gør alverdens filmrelaterede genstande, som du måtte have et sentimentalt forhold til, også. For eksempel er det ikke ualmindeligt at se stakkevis af serier på DVD hos store filmentusiaster. Det fylder altså en hel del i stuen, og det er måske ikke alle, der synes, at det er lige hyggeligt at se på. Så måske er det blevet tid til at indrette et decideret filmrum?

Et par lagerreoler kan skabe orden i kaos

Du behøver ikke nødvendigvis meget mere end et par billige lagerreoler for at få orden på alt dit filmudstyr og merchandise. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du har, men som regel vil et mindre rum kunne gøre det. Måske er det støvsugeren og tørrestativet, der må vige og flytte ind i skabet i entréen? Så får dit filmiske inventar et værdigt hjem, der skaber orden i boligen.

 

Reolsystemer er som nævnt et godt sted at starte. Du kan købe lagerreoler til gode priser hos en forhandler som AJ Produkter, der tilbyder mange forskellige produkter. Her finder du brede lagerreoler til det lavloftede rum, høje lagerreoler til rummet med få kvadratmeter, og lagerreoler med varierende maksimale belastningsniveauer. Det gør det altså muligt at indrette dit filmrum, så det passer til lige præcis dig og din passion.

 

Lagerreoler er ikke bare et hit i private hjem, men også i industri og erhverv – på værksteder og kontorer. De er praktiske af flere forskellige årsager, blandt andet fordi de ofte er enormt solide og fremstillet i rengøringsvenlige materialer. Hvis du gerne vil have et lager, som er nemt at holde rent og pænt, kan du med fordel overveje at købe lagerreoler i stål.

Sæt scenen i dit filmrum

Du er jo filmentusiast, så hvorfor ikke tænke på dit filmrum som en scene? Den skal naturligvis sættes i det helt rigtige lys, de rigtige farver og den rigtige stemning. Måske vil du lade dig inspirere af biografens dæmpede belysning eller filmsettets projektører.

 

Måske vil du male med en ildevarslende rød a la Martin Scorsese eller hot pink, inspireret af den gigantiske Barbie-sensation. Du kan også forsyne væggene med plakater af dine yndlingsfilm og lægge et behageligt tæppe på gulvet.

 

Et inspirerende filmrum vil også virke inspirerende på dit forhold til film. Når du går herind, får du lyst til at dyrke filmens univers yderligere, og du bliver inspireret til den næste film, du skal se. Måske kommer du endda i humør til at kaste dig ud i at skrive dit eget manuskript? Der er mange gode grunde til at give dit filmudstyr og merchandise den plads i dit liv og din bolig, som det fortjener.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: