“The Midnight Sky” er årets kun anden storfilm efter “Tenet”, mener George Clooney.

George Clooney er tilbage som skuespiller i en spillefilm for første gang i fire år. Det sker i sci-fi-filmen “The Midnight Sky”, som Clooney også selv instruerer.

Og selv om der er tale om en stor film, så er Clooney taknemmelig over, at “The Midnight Sky” får premiere på Netflix og ikke primært i biografen:

”God timing for mig at være på Netflix, hvad? Jeg mener, det er sjovt. ‘Tenet’ og os er nærmest de to eneste store film, der kommer ud i år… Jeg har ikke set ‘Tenet’. Det er svært at forsøge at tvinge folk i biografen, mens man er midt i en pandemi,” siger Clooney til The Hollywood Reporter.

Netop “Tenet” har splittet amerikanerne, hvor et stort flertal er blevet hjemme i frygt for covid-19, mens flere biografer i New York og Los Angeles har holdt lukket.

Læs også ‘Netflix-traileren til sci-fi-filmen “The Midnight Sky” med George Clooney‘.

“The Midnight Sky” får dansk biografpremiere den 10. december og streamingpremiere på Netflix den 23. december.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Har aldrig hørt om filmen. Så storfilm og storfilm. Det er som man tager det. Jeg skal i hvert fald i biografen til Wonder Woman.
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 3 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#3 BlackJesus 3 år siden

Budgettet afgør vel om det er en storfilm?
Gravatar

#4 [ikke godkendt bruger] 2 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: