Få dage inden premieren på den længe ventede 4. film i “Indiana Jones”-serien, Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”, fortæller George Lucas, at døren står åben for en 5. film.

”… jeg har en idé om at gøre Shia [LeBeouf] til hovedpersonen næste gang og få Harrison [Ford] til at vende tilbage, på samme måde som Sean Connery gjorde i sidste film,” fortæller Lucas.

Lucas mener desuden ikke, at Fords efterhånden høje alder vil være et problem for flere film i serien.

”… det er jo ikke fordi, at Harrison er gammel. Han er 65 og han lavede selv alt i denne film. Den gamle kemi er til stede, og han er jo ikke en en gammel mand. Han er utrolig adræt; han ser bedre ud nu end for 20 år siden, hvis du spørger mig.”

“Indiana Jones og krystalkraniets kongerige” har dansk premiere på torsdag, 22. maj.Vis kommentarer (37)
Gravatar

#31 dolphinfriendly 14 år siden

Jeg er sikker på at nostalgien og hypet overblinder den kritiske sans og at de fleste falder på røven over hvor fantastisk den er, uden den måske egentlig er det. Ligesom med de tre nyeste Star Wars film.

Gravatar

#32 filmz-BrotherJack 14 år siden

Ikke über-fan Monggaard: http://www.information.dk/159447
Gravatar

#33 Ceepa 14 år siden

#27

Ved ikke helt hvor du får de anmeldelser fra! Så lige i cannes at den sku ha blæst det meste af publikum væk.. Og så vidt jeg ved, så er Cannes altså ikke et stille og roligt middelmådigt filmprisarrengement
Gravatar

#34 squee 14 år siden

#33
Læste bare i NY Times, at folk havde grint på de forkerte tidspunkter, og at det havde været en lidt akavet oplevelse.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#35 filmz-tweiis 14 år siden

Så lige Søren Høy fra european fillm college, han er TV2´s udsendte nede i Cannes og modtagelsen skulle efter sigende være fænomenal. Folk dernede har en tendens til at have ret når det gælder gode eller dårlige film. Glæder mig til at se filmen og nej shia lebeouf er ikke en idiot( tjek rediscovering your saints med robert downey, chazz palminteri og shia - intet mindre end en flot præstation af den unge mand, især i scenerne overfor chazz er intense) og for dem der ikke kan regne ud at shia, højst sandsynligt er i jones familien. Ja brug nu plothjernen karen Allen er tilbage. Så hvad vil ikke være mere oplagt end at indy lagde hende med rogn for at fejre fundet af pagtens ark. Så nu er far og søn og mor på eventyr sammen . det er mit gæt.
Heeeres Johnny!!!
Gravatar

#36 Ceepa 14 år siden

#35

Det er jo halvt en spoiler :P
Gravatar

#37 filmz-tweiis 14 år siden

Det er jo bare et gæt. Man har vel lov til at spekulere.
Heeeres Johnny!!!

Skriv ny kommentar: