Fans vil endelig få at se en brutal og voldsom version af Thor, når Pilou Asbæk gør sig klar til at spille Thor i Zack Snyders ‘Twilight of the Gods’.

Pilou Asbæk har medvirket i adskillige velmodtagne film og serier og har endda gjort flere stemmeroller. Nu slår han sig sammen med ‘300’ instruktørens kommende animerede serie, “Twilight of the Gods” der udkommer på Netflix.

Ved at lægge stemme til Thor, den brutale nordiske torden Gud, kunne den danske stjerne ikke være mere glad for at bringe sin version af karakteren på bordet, trods alt er Thor næsten en del af hans arv. Og selvom han elsker det, Chris Hemsworth har opnået i MCU, ønsker Asbæk ikke at sammenligne sin version med helten, Hemsworth har portrætteret på tværs af flere film.

“Nej, intet. Hemsworth laver utroligt arbejde, og jeg vil ikke sammenligne mig selv med den Thor, han gjorde, fordi den er ikonisk og sjov og spot-on med karakteren. Han har fundet en fantastisk stemme inden for Marvel med den karakter og gjorde utroligt arbejde. Det må jeg give ham.”

Udtalte Asbæk, mens han talte til Looper i et eksklusivt interview. Han gik derefter videre med at forklare:

“Det, du skal huske, er, at jeg er skandinavisk. Thor er min arv… Det er det, jeg er blevet opdraget med i de nordiske lande, i Nordeuropa. Min Thor er tættere på, hvordan han blev skrevet. Han er en brøler – uhøflig, en røver, brutal, og giver ikke en skid for nogen.”

Zack Snyder og Netflix ser ud til at have en ganske god samarbejdserfaring indtil videre. Efter at have udgivet sit sci-fi-epos, ‘Rebel Moon’, på platformen, vil den tidligere DC-instruktør nu udgive sin animerede anime-stilserie, ‘Twilight of the Gods’.

Baseret på og inspireret af nordisk mytologi har projektet været under udvikling i lang tid. Mens Snyder fungerer som forfatter og executive producer på den otte-delt animerede serie, er Jay Oliva showrunner og producer.

Under en samtale med Collider forklarede Snyder, at når en bryllupsbegivenhed går galt, samler bruden (også barnet af kæmper), Sigrid, et hold for at søge hævn mod en bestemt gud.

Selvom der ikke er afsløret meget om projektet, delte filmskaberen de første billeder af serien på sine sociale medier. Bekræftende at serien vil blive udgivet på Netflix senere på året, har Pilou Asbæk som Thor, Sylvia Hoeks som Sigrid, Stuart Martin som Leif, Rahul Kohli som Egill, John Noble som Odin, Paterson Joseph som Loki og mange flere.

‘Twilight of the Gods’ vil blive udgivet på Netflix til efteråret.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: