Mediet Vi Elsker Serier har interviewet skuespiller Søren Malling i forbindelse med den nye TV2-serie ‘Graverne’. Der fortalte han, at de snart starter optagelserne på Anders Thomas Jensens næste film.

Søren Malling sagde til Vi Elsker Serier: – Om lidt skal jeg filme med holdet bag alle Anders Thomas Jensens film. Han skal lave en ny spillefilm med hele holdet – mig og Mads (Mikkelsen, red.) og Nikolaj (Lie Kaas, red.). Det er igen en komedie og igen et stærkt hold. Jeg synes jo, at Anders Thomas Jensen er helt forrygende, nok den bedste komedieforfatter vi har, og måske endda nogensinde har haft.

Sidst Malling medvirkede i en Thomas Jensen-film var i 2015 i ‘Mænd & Høns’, hvor han også spillede sammen med Mikkelsen og Lie Kaas.

Thomas Jensens næste film hedder lige nu ‘Tilbage Til Virkeligheden’ og handler ifølge en pressemeddelelse fra FilmFyn om bankrøveren Anker, der lige er kommet ud af fængsel og er på vej ud for at hente pengene fra kuppet. Det er kun Ankers bror, Manfred, som ved, hvor pengene er begravet. Desværre er Manfred stærkt traumatiseret, og som følge heraf er han flygtet ind i et alterego. Han ved ikke længere noget om nogen penge. I håb om at få hul på Manfreds hukommelse, rejser brødrene tilbage til deres barndomshjem og begynder at grave.

Sidst Thomas Jensen havde en film i biografen var i 2020 med filmen ‘Retfærdighedens Ryttere’.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: