The Long Night Game of Thrones titel / Filmz.dk

George R. R. Martin afslører titlen på ny “Game of Thrones”


Titlen på prequel-serie til “Game of Thrones” bliver “The Long Night”.

De to første skuespillere er hyret til det kommende “Game of Thrones”-spinoff fra HBO – læs om begge her.

I den forbindelse har “A Song of Ice and Fire”-forfatter George R. R. Martin nu afsløret, at titlen på “Game of Thrones”-afløseren bliver “The Long Night”.

Og for ægte “Game of Thrones”-fans så ringer den titel en klokke.

I første sæson af “Game of Thrones” siger Stark-barnepigen Old Nan således:

”Frygt er til for den lange nat, når solen skjuler sig i årevis, og børn lever og dør i mørke. Der er det tid til frygt, når White Walkers går gennem skoven. For tusinder af år siden kom der en nat, der fortsatte en generation.”

Således er der lagt op til et mørkt kapitel i Westeros’ historie, der kan udspille sig over en hel generation og sandsynligvis mange HBO-sæsoner.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

En god ting ved at det snart er slut med Games of Thrones er at David Benioff og D. B. Weiss kan begynde på deres serie af Star Wars film.

Jeg troede faktisk de var i gang med det på nuværende tidspunkt. Det virker som evigheder siden de blev annonceret, men så kom der jo en ekstra sæson GoT.

Så det bliver nok tidligst i 2021 at deres første film kommer. Dvs minimum et helt år uden en ny Star Wars film. Nå ja, forhåbentlig kan The Mandalorian tage de værste abstinenser.

Skriv ny kommentar: