HBO bestiller endnu en “Game of Thrones”-prequel – George R. R. Martin skal skrive manuskriptet.

Jane Goldman er allerede i gang med at optage “Blood Moon” – en prequel-serie, der udspiller sig 5.000 år før “Game of Thrones” – se det første billede her.

George R. R. Martin har medvirket til at skrive “Blood Moon”, hvor Stark-familien er med samt White Walkers.

Nu skriver George R. R. Martin også på en anden prequel-serie til HBO baseret på bogen “Fire & Blood”, som Martin selv har skrevet.

Der er tale om en forhistorie til Targaryen-familien med fokus på Aegon the Conqueror — skaberen af Jerntronen— og andre generationer af House Targaryen, der i “Game of Thrones” talte karakterer som Daenerys og Viserys Targaryen samt Jon Snow.

Handlingen i “Fire & Blood”-serien er sat 300 år før “Game of Thrones”, og George R. R. Martin får hjælp til at skrive serien af Ryan J. Condal (“Rampage Out of Control”), skriver The Hollywood Reporter.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Så meget for de forsikringer om at han vil koncentrere sig om at færdiggøre de sidste 2 bøger :-(
Gravatar

#2 OliverDK 2 år siden

#1 Tænker det kan være at den serie er år ude i fremtiden og han derfor har "sikret sig" en rum tid endnu til at færdiggøre bøgerne. Det sagt, så er en rum tid for hr. Martin ikke nødvendigvis lig med at får dem færdiggjort.
Gravatar

#3 nwinther 2 år siden

@1+2 De bøger kommer ikke. Glem det nu og kom videre.
Og det er måske til det bedste. Det eneste de seneste to bøger flyttede, var alle karaktererne op i hver deres hjørne, omgivet af en masse våd maling.

Hvis han skal have nogen chance for at færdiggøre historien, endsige retfærdiggøre de utallige kapitler med Myrcella, Brienne, Arya, Sansa, Jon, Bran osv. som bare flytter sig længere og længere væk fra historien, skal han ikke bruge 2 med 6-8 bøger mere. Og så skal han endda begynde at fokusere ganske voldsomt.

Jeg vil tro, at hans forlag måske tvinger en enkelt bog igennem, fordi der er en masse penge at hente, men den bliver endnu mere usammenhængende og ligegyldig, end den foregående, og så crasher bogserien på dét, men forlaget fik presset den sidste saft ud af citronen.

Spørgsmålet er, om ikke bogserien skal have lov at lide Deadwood-døden. Stop den her, og lad fans gå med drømmen om "what could have been" fremfor at lave noget hø ligesom det vi så i fjernsynet, hvor de sidste to sæsoner var decideret pinlige at bevidne - ikke kun fordi der ikke længere var "bog-materiale" at læne sig op af, men også fordi karaktererne er i en situation, hvor de reelt ikke kan udvikles på, uden at skulle skue årtier ud i fremtiden.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: