“Geostorm” var en katastrofe: Post-produktionen fortsatte i 61 uger


Anmelderne hader den, publikum er blevet væk. Og det er ikke overraskende, at katastrofefilmen “Geostorm” er blevet biograf-årets måske største katastrofe. Fødslen var usædvanlig lang og hård.

Se også: Katastrofal katastrofefilm: Publikum løber væk fra “Geostorm”

Det er Deadline, der nu beskriver den stormfulde tilblivelse af “Geostorm”, hvor debut-instruktør Dean Devlin angiveligt havde bidt over for meget med et blockbuster-budget på 130 millioner dollars.

Første gennemklip, der blev vist for Warner Bros.-cheferne, var totalt usammenhængende. Derfor fortsatte post-produktionen 61 uger og udsatte premieren med halvandet år.

Tre-fire gennemsyn yderligere gjorde ikke Devlins “Geostorm” meget bedre, hvilket fik Warner Bros. til at indkalde stjerne-producenten Jerry Bruckheimer som redningsmand på projektet.

Med nye optagelser for 15 millioner dollars fik Bruckheimer den aktuelle biograf-udgave strikket sammen, selv om Warner Bros. fra diverse test-visninger stadig var klar over, at det var en dårlig film.

Derfor valgt Warner Bros. ekstraordinært ikke at invitere anmelderne til at se “Geostorm” i et forsøg på at udsætte den hårde kritik af den katastrofale katastrofefilm.

“Geostorm” er aktuel i de danske biografer netop nu.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Og det skulle de aldrig have gjort. De indebrændte, mavesure, indspiste og nærtagne andmeldere har kun haglet den ned lige siden. Og det ville de have gjort alligevel. Gerald Butler er jo med
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#2 Justin 3 år siden

Denne film ville have fået dårlig anmeldelser alligevel, nu er der i stedet for dårlige anmeldelser en masse artikler om latterlige og sure anmeldere
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

er selv glad for hr butler og hans dejligt underholdende film, men man kan ikke komme uden om at han ikke har været med i mange virkelig succesfulde film, så han falder ikke i alles smag, det er ikke kun anmelderne der ikke er vilde med ham desværre :(
Gravatar

#4 henrique406 3 år siden

#3

Nu har jeg ikke set filmen. Men tvivler på det er p.g.a. Butler at filmen har fået kritik.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 tror jeg som sådan heller ikke :) var mere til de to herre som mener at den var dømt på forhånd fordi Butler er med og anmeldere ikke kan lide ham
Gravatar

#6 Justin 3 år siden

#4
Hvis jeg er en at de to herrer, så slet mig venligst fra listen da jeg udtaler mig på baggrund at have set filmen, og ikke baserer det på navnene på medvirkende
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#6 nu havde kommentaren intet med om folk har set filmen eller ej at gøre, da anmelderne jo også har set filmen men stadig har deres mening :)
Gravatar

#8 Justin 3 år siden

#7
undrer mig bare over hvem de to herrer skulle være, hvis jeg ikke skulle være en af dem ?
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 du var en af dem, men hvis du ikke mener at anmeldere på forhånd havde dømt den dårlig, fordi butler er med så undskylder jeg.....ikke at jeg helt kan se problemet der var jo ingen kritik i det.

Skriv ny kommentar: