Instruktøren Zack Snyder, som snart er biografaktuel med sin ventede filmversion af tegneserien “300”, har givet hovedrolleindehaveren, Gerard Butler, en rolle i sit kommende filmprojekt, filmatiseringen af tegneserien “Watchmen”.

Snyder holder indtil videre kortenene tæt til kroppen, omkring hvilken rolle Butler skal påtage sig i hans filmudgave af Alan Moore og Dave Gibbons populære tegneseriefortælling fra 1986, der på dansk fik titlen “Vogterne”.

Handlingen udspiller sig i et utopisk 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod superhelte. De sidste overlevende superhelte må dog atter på job, efter et mystisk mord på en af deres egne.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 chuck 14 år siden

Glæder mig til castingen af denne film. Mangler de to sidste kapitler og har ofte under læsningen tænkt på hvem der skulle spille de forskellige. Det kunne være fedt hvis de holdt det hemmeligt hvem der skulle Rorschach, så vi først så det når masken hives af.
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#2 dolphinfriendly 14 år siden

"Watchmen" er et ualmindeligt interessant projekt, men der kan gå meget galt...

Gravatar

#3 filmz-gofferoffer 14 år siden

#2 Helt enig. Der er ekstremt meget materiale, som der skal tages hensyn til, og jeg tror desværre ikke, filmatiseringen kan blive alt for tro til tegneserien. Venter stadig på, at T. Gilliam laver en miniserie ud af tegneserien. Det ville være sweet.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#4 chuck 14 år siden

#3 Personligt har jeg meget større tiltro til Snyder end Gilliam.
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)

Skriv ny kommentar: