“Ghostbusters 3” i 2012?

Omstændighederne omkring “Ghostbusters 3” er konstant skiftende. Skuespillerne kommer alle med forskellige udtalelser – det ene øjeblik er projektet på skinner, det næste øjeblik er det skrinlagt.

Derfor skal denne seneste udtalelse fra Harold Ramis også tages med et gran salt: Ifølge Ramis er filmen så småt ved at blive til noget, men den vil tidligst kunne være klar i slutningen af 2012.

”Der har været en del snak omkring en tredje ‘Ghostbusters’-film, som nu er blevet til en realitet. Jeg kan sige med en vis form for sikkerhed, at der vil være en tredje film. Den vil ikke være ude før julen 2012, men arbejdet er i gang nu,” udtaler Ramis.

“Ghostbusters 3” vil angiveligt blive instrueret af Ivan Reitman, der også stod bag de to originale film fra 1984 og 1989, og vil have alle fire spøgelsesjægere tilbage igen.

Se også: Bill Murray bekræfter “Ghostbusters 3”-spoiler.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 KayOzz 10 år siden

Det er ikke godt nok Hr. Ramis.. Nu blev vi jo næsten lovet, at filmen var klar sommeren 2011, og nu flytter de den halvanden år frem.. Jeg tvivler desværre mere og mere på dette projekt..
Gravatar

#2 filmz-goggly 10 år siden

Ja det spøger kraftigt
Gravatar

#3 powers 10 år siden

Men hvis hvis HVIS denne film bliver til noget, så er det da total fedt, at det igen er Reitman der skal stå for den. I starten (hvis jeg ikke husker helt forkert) var det vist meningen at det var Harold Ramis selv, der skulle instruere....ikke fordi han er en dårlig instruktør...
Gravatar

#4 darkwizat 10 år siden

Dey her kunne jo blive rigtig ritig godt (kunne blive)

Skriv ny kommentar: