Godt nyt for ‘Dune 3’

Instruktør Denis Villeneuve, arbejder officielt på ‘Dune 3’, det skriver The Collider.

Nyheden kom via en rapport fra Variety om Villeneuves arbejde på en filmatisering af den bogen ‘Nuclear War: A Scenario’. Nyheden er ikke helt overraskende, men så alligevel.

Villeneuve har før talt omkring fortsættelsen ‘Dune: Messiah’, den næste bog i serien fra Frank Herbert, som afslutter sagaen om Paul Atreides på planeten Arrakis. Villeneuve har indrømmet, at han er ivrig efter at tage en pause fra ‘Dune’, før han afslutter sin historie, hvilket måske er der, hvor tilpasningen af ‘Nuclear War’ kommer ind, men givet den økonomiske og kritiske succes, der har fulgt hans arbejde på ‘Dune’, var det kun et spørgsmål om tid, før filmen ikke kun blev “green-lit”, men hurtigt blev sat i udvikling og pre-produktion.

I mellemtiden fortsætter ‘Dune: Del To’ sin triumferende række over det globale box office, og tallene er intet mindre end spektakulære med en kolossal indtægt på $630 millioner på verdensplan. Med et ensemble cast, herunder Timothée Chalamet og Zendaya, har efterfølgeren ikke kun mødt, men overgået forventningerne, idet den har positioneret sig som den højest indtjenende film i 2024 hidtil.

I den vildt ambitiøse fortsættelse af Villeneuves saga ser vi Chalamets Paul Atreides omfavne sin skæbne som den forudsagte udvalgte, påbegynde en hævngerrig rejse mod de kræfter, der har knust hans familie. Den narrative dybde, kombineret med Villeneuves visionære instruktion, har allerede løftet filmen langt ud over sin forgænger, ‘Dune'(2021), som i sig selv var en betydelig succes med en global indtægt på $402 millioner.

Villeneuves mesterlige fortælling og det stjernespækkede casts fremragende præstationer har ikke kun begejstret publikum verden over, men har også sat en ny standard for filmiske præstationer inden for sci-fi-genren. Filmens box-office er et vidnesbyrd om dens brede appel og de universelle temaer om magt, hævn og skæbne, der resonerer dybt med seerne, så nyheden om, at den sidste del af sagaen er på vej, får fans til at skrige “Lisan Al-Gaib!” på deres skærme, når de finder ud af det.

‘Dune: Del To’ kan stadig ses i biograferne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: