Eventuelle spoilers for “Godzilla vs. Kong”!

“Godzilla vs. Kong”-instruktør Adam Wingard bekræfter den populære “Godzilla”-karakter Mechagodzilla i et opslag på Instagram.

Fans har længe mistænkt, at Mechagodzilla ville spille en rolle i den kommende monsterfilm, og nu er det endelig officielt.

Karakteren der første gang kunne ses i 1974-filmen “Godzilla vs. Mechagodzilla”, får dermed sin debut i Warner Bros. og Legendarys monsterunivers. Det bliver også første gang, at King Kong og Mechagodzilla optræder i samme film.

Med offentliggørelsen af Mechagodzilla kan det næsten siges med sikkerhed, at det er det mekaniske monster, vi får et glimt af i den seneste sneak peek-trailer til filmen.

“Godzilla vs. Kong” genforener os med Millie Bobby Brown og Kyle Chandlers karakterer fra “Godzilla: King of the Monsters”, mens både “Atlanta”-skuespilleren Bryan Tyree Henry, “The Legend of Tarzan”-stjernen Alexander Skarsgård og “The Prestige”-skuespillerinden Rebecca Hall gør debut i monsteruniverset.

“Godzilla vs. Kong” får premiere den 31. marts og er en af Warner Bros.-titlerne, der får premiere i biograferne i USA og på HBO Max samtidig.

Vi må dog vente lidt længere i Danmark, da vi endnu ikke har fået en officiel premieredato på filmen her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Sådan!
Gravatar

#2 Miko666 1 år siden

kan seriøst ikke vente med a se den

Skriv ny kommentar: