Sharon Stone åbner op omkring produceres magtmisbrug i filmindustrien, og hvordan de forsøgte at presse hende til sex på kamera.

Den Oscar-nominerede skuespillerinde fortæller om hendes mildest talt problematiske oplevelser i filmindustrien i hendes kommende memoir “The Beauty of Living Twice”.

Allerede i hendes store gennembrud i Paul Verhoevens kæmpesucces “Basic Instinct” følte skuespillerinden sig snydt til ikke at have trusser på i filmens efterhånden klassiske forhørsscene.

Læs også: “#MeToo-dom: Harvey Weinstein skyldig i voldtægt”

På andre filmproduktioner blev hun i flere omgange forsøgt presset til sex med hendes mandlige skuespillerkollegaer af producere. Stone erindrer, at en producer “sagde til mig, hvorfor jeg skulle bolle min medskuespiller, så vi kunne få en god kemi på skærmen.”

Da hun i flere af tilfældene afslog disse forslag, blev hun som resultat vurderet til at være “besværlig”.

Stone er blot den seneste i en lang række kvinder, der står frem med historier om seksuelt misbrug af mandlige producere, skuespillere og instruktører i filmindustrien.

Sharon Stones seneste udmeldinger kommer forhåbentlig til at opfordre til en udvikling i den rigtige retning. Selvom sexchikane og seksuelt misbrug tydeligvis stadigvæk er et stort problem, kan man håbe på, at industrien på vej imod en bedre og mere respektfuld kultur.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 ThomasEJ 2 år siden

IGEN digter og/eller fejloversætter filmz’ skribenter.

INGEN steder siger hun, at det skulle være “på kamera”, som overskriften her påstår.
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 2 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#3 BlackJesus 2 år siden

Det er lidt sindsygt at tænke på, for det er slet ikke noget nogen vil acceptere i Danmark længere. Jeg må indrømme at jeg har set Sharon Stone for at være løssluppen, fordi hun i film ikke havde svært med at smide tøjet og være ekstremt sexet og forførende. Men det skyldes faktisk hendes rigtig gode skuespiller evner, hvis jeg skal forstå hende ret.

Det er ærgerligt at det er først nu, hvor hendes karriere er i efteråret, at hun kan snakke frit om disse ting.

Folk der er sure over at folk har mistet deres karriere i underholdningsbranchen, skal lige tænke over de går ind i en branche der er meget eksponeret og aktørerne er klar over at deres karriere kan slutte med en negativ historie i medierne. Sådan har det altid været og sådan skal det også være i underholdningsbranchen, fordi det er underholdning og ikke særlig vigtigt.

Skriv ny kommentar: