Ved årets Golden Globe-uddeling søndag var det mest opsigtsvækkende ikke aftenens vindere, men derimod værten Ricky Gervais, som i sin åbningsmonolog gav en række Hollywood-kendisser med grovfilen.

Bl.a. kom den britiske komiker ind på John Travoltas påståede homoseksualitet, “Sex and the City 2”-skuespillerindernes alder og Charlie Sheens stofmisbrug.

Siden da har der været heftige diskussioner om, hvorvidt Gervais var for hård kost. Bl.a. har Robert Downey Jr. udtalt, at komikerens kommentarer var ondskabsfulde, men en række skuespillere har også fortalt, at monologen var sjov.

Arrangørerne bag Golden Globe Awards har nu også givet deres besyv med og slår fast, at de mener, at Gervais nogle gange gik over stregen. Samtidig tager de afstand fra nogle af hans kommentarer, der var rettet mod bestemte personer.

Arrangørerne udtaler dog også, at de var vilde med showet, og at det var et af de bedste nogensinde.

Ricky Gervais’ åbningsmonolog kan ses hos tv.gawker.com.

Synes du også, at Ricky Gervais gik over stregen? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (55)
Gravatar

#31 Graversen 11 år siden

Ricky er jo verdens sjoveste mand og endnu engang fik han trukket et kedeligt Award show op på et underholdende nivaeu. Jeg syntes det mest utrolige er, at folk tydeligvis har glemt at han også var vært sidste år. Hvor han var præcis (eller tæt på) lige så grov, så arrangørene viste hvad de gik ind til.

Jeg syntes også det er meget sjovt, at folk er uenig om hvem han muligvis kalder for homo. Da jeg så showet, var jeg slet ikke tvivl om at det var Tom Cruise. Jeg er nok bare skadet af South Park afsnittet: "Trapped in the Closet"
http://www.tv.com/south-park/trapped-in-the-closet/episode/569835/trivia.html?tag=episode_header;trivia skrev:
Nicole Kidman: Tom, don't you think this has gone on long enough? It's time for you to come out of the closet.
Tom Cruise: I'm not, I'm not in the closet.
Nicole Kidman: Yes you are, Tom. And you need to just end this and come out. I'm not gonna think any differently of you. Katie's not gonna think any differently of you. You don't need to be in that closet anymore, Tom.
etc.

Men det er jo rigtig nok, at der har været rigtig mange beskyldninger/rygter om Travoltas seksualitet. Det betyder jo bare at man selv kan fortolke joken. Hvilket gør det endnu sjovere at Ricky siger hans advokater hjalp ham med at formulere joken.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#32 Patriarch 11 år siden

Jeg tror vi godt kan regne med at han hentyder til dem begge.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#33 chrills 11 år siden

Dette er jo sort engelsk humor og mod den amerikanske celebrity forgudelse. Amerikanere er ikke vant til at man tugter den man elsker, og stjernerne ikke interesseret at blive trukket ned på et plan hvor din kommer til at ligne os andre dødelige..

Ang. Cruise vs. Travolta, så kan det vel være dem begge. Filmz haved denne historie forleden: http://filmz.dk/prinsesse-leia-vi-ved-alle-at-john...
Gravatar

#34 kennedy 11 år siden

Gervais holdt jo bare spejlet op så de store ' stjerner ' kunne se hvor latterlig selvhøjtidelige 90% af dem er......godt gået Gervais
I must have some booze. I demand to have some booze.
Gravatar

#35 rammy 11 år siden

Det bedste øjeblik under Golden Globe 2010 var hans præsentation af Mel Gibson - der var jeg ved at dø af grin. [url= - spring til 01:19
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#36 kayzee 11 år siden

Arrangørerne fik da præcist hvad de ønskede med Gervais.

Alle promoer op til showet har lagt op til at han skulle/ville gå endnu længere end sidste år. SÅ bare rolig ... han vender tilbage næste år, fordi alle vil kigge ind for at se "what will Ricky say?"

Og som han selv svarer i en promo: "It's live ... what the fuck can they do?"
Gravatar

#37 Highland Park 11 år siden

Høegh (28) skrev:
Men selvfølgelig skal folk da have lov til at blive sure hvis de føler et eller andet ikke er sjovt. Det handler ikke om hvorvidt man kan/eller ikke kan grine af sine egne skavanker, det handler om hvorvidt man i lige den kontekst synes det er morsomt at en anden person gør grin med ens skavanker.

Lige så vel som folk skal have lov til at synes det er okay, så skal folk også have lov til at synes det ikke er okay uden at blive beskyldt for "ikke at kunne tage en joke".
Jeg er fuldstændig enig. Når Gervais går så tæt på sladderpressens yndlingsofre og gør brug af dens yndlingsemner, så vil der forståeligt nok være folk, der føler sig trådt over tæerne.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#38 Bruce 11 år siden

Ser man de små polls der er i de amerikanske medier om Gervais præstation så er der et klart flertal, som fandt ham morsom, hvilket også afspejles i kommentarer. Jeg er ikke så sikker på, at medierne reflekterer den menige amerikaner, så man skal ikke afskrive dem alle, som værende uden humor.

Gervais leverer varen og flere seere. Lur mig om hans "brand" nu ikke er så skyhøjt og seertal så høje, at man nok gerne sluger en kamel eller to og klarer de efterfølgende kontroverser i medierne. Han skal nok komme tilbage på et tidspunkt i en eller anden prisuddeling. Dårlig PR er bedre end ingen PR, som Simon Spies sagde.

Scorsese vred hovedet i sure folder, mens Baldwin græd tårer af grin. Herligt, herligt!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#39 smalieux 11 år siden

Nogle af det ting Gervais sagde synes jeg var sjove, og elsker engelsk humor, men jeg kan godt forstå hvis nogen føler sig trådt over tæerne. Nogen gange gik han over stregen. Som vært er det meningen, at man skal få gæsterne til at føle sig godt tilpas, og ikke komme med hånende bemærkninger om deres talent fx. Jeg kan godt forstå, hvis nogle ikke synes, det er fedt, at der bliver gjort grint med deres tro, seksualitet, og fortid foran ens kollegaer og flere millioner seere.

Gravatar

#40 Bruce 11 år siden

#39 Ricky Gervais præstation sidste år og Hans promoer og interviews for i år. Med de ting in mente, så må man tage konsekvenserne, når man hyrer ham og han ikke vil have, at nogle kigger hans materiale efter på forhånd og jeg er ganske sikker på, at bagmændene bag Golden Globe har et andet fjæs på nu bag kulisserne og jubler over, at de får mere omtale end Oscar formentlig får i år. Så kan de godt spille sure for kameraerne. Det giver jo blot endnu mere omtale. Han gik over manges streg og andre mente det modsatte, heldigvis også mange af skuespillerne.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

Skriv ny kommentar: