Ved årets Golden Globe-uddeling søndag var det mest opsigtsvækkende ikke aftenens vindere, men derimod værten Ricky Gervais, som i sin åbningsmonolog gav en række Hollywood-kendisser med grovfilen.

Bl.a. kom den britiske komiker ind på John Travoltas påståede homoseksualitet, “Sex and the City 2”-skuespillerindernes alder og Charlie Sheens stofmisbrug.

Siden da har der været heftige diskussioner om, hvorvidt Gervais var for hård kost. Bl.a. har Robert Downey Jr. udtalt, at komikerens kommentarer var ondskabsfulde, men en række skuespillere har også fortalt, at monologen var sjov.

Arrangørerne bag Golden Globe Awards har nu også givet deres besyv med og slår fast, at de mener, at Gervais nogle gange gik over stregen. Samtidig tager de afstand fra nogle af hans kommentarer, der var rettet mod bestemte personer.

Arrangørerne udtaler dog også, at de var vilde med showet, og at det var et af de bedste nogensinde.

Ricky Gervais’ åbningsmonolog kan ses hos tv.gawker.com.

Synes du også, at Ricky Gervais gik over stregen? Klik i ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (55)
Gravatar

#51 Bruce 11 år siden

LOL han er fantastisk :D
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#52 KayOzz 11 år siden

Priceless.. Hvorfor er han ikke også Oscar vært?
Gravatar

#53 Guido 11 år siden

Reschat (18) skrev:
Det var det sjoveste Golden Globes jeg nogensinde har set - måske endda det sjoveste award-show jeg har set. Og en stor del af æren bør gå til Ricky Gervais som var helt ufattelig sjov.
Jeg synes bestemt ikke at hans kommentarer gik over stregen. De var sjove og bundede alle i sandheder, hvilket netop gjorde dem sjove.

Robert Downey Jr. skal vist ikke selv sige for meget. Han jokede med sex med Annette Bening, Anne Hathaway, Angelina Jolie, Julianne Moore, og Emma Stone - som en stor sex-orgie. Det var utrolig sjovt, men der er sikkert også mange der følte at gik over stregen.

Folk måde lære at tage en joke som det den er. En joke.
Jeg grinede i hvert fald min røv i laser.


Du selvmodsiger dig selv lidt, når du siger, at folk burde kunne tage en joke, men at vittighederne alligevel bunder i sandheder? Det er jo netop derfor mange folk ikke kan tage jokes - fordi de kan trykke på nogle knapper.
Let's get down to brass tacks. How much for the ape?
Gravatar

#54 duuk74 11 år siden

Troede ellers de var vilde med at blive "roasted" i US of A
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#55 Fynboen 11 år siden

smalieux (39) skrev:
Nogle af det ting Gervais sagde synes jeg var sjove, og elsker engelsk humor, men jeg kan godt forstå hvis nogen føler sig trådt over tæerne. Nogen gange gik han over stregen. Som vært er det meningen, at man skal få gæsterne til at føle sig godt tilpas, og ikke komme med hånende bemærkninger om deres talent fx. Jeg kan godt forstå, hvis nogle ikke synes, det er fedt, at der bliver gjort grint med deres tro, seksualitet, og fortid foran ens kollegaer og flere millioner seere.


Jeg er ikke sikker på at Gervais er enig med dig, ang. en værts rolle. Som jeg ser det, anser han det for værtens opgave at underholde seerne, mere end at nusse gæsterne bag ørene, og bekræfte dem i deres eget billede af dem selv som de vigtigste mennesker i verden... ,o)
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.

Skriv ny kommentar: