Gillian Flynn har fået enorm succes med sin roman “Gone Girl”, der på torsdag får biografpremiere som filmen “Kvinden der forsvandt”. Flynn har skrevet manuskriptet til filmen og var lettet, da hun hørte, at David Fincher var valgt som instruktør på projektet.

Se også: Filmz-toppen: 5 grunde til at glæde sig til “Kvinden der forsvandt”

”Jeg solgte rettighederne til Fox, og da var Fincher ikke tilknyttet på det tidspunkt. Men da jeg hørte, at det var ham, der skulle lave filmen, så var det en kæmpe lettelse. Jeg følte, det var et godt match, at han ville kunne lide de samme ting ved bogen, som jeg kunne,” fortæller Flynn.

For Gillian Flynn var det på forhånd ikke givet, at filmen ville blive, som hun ønskede sig det. Med Fincher ombord var det mere sandsynligt:

”Jeg tror, at en anden instruktør nemt kunne have gjort den til en god, teknisk thriller, men jeg følte, at han (David Fincher Red.) ville fokusere på de samme mærkelige kanter ved bogen, som jeg gjorde,” siger forfatteren.

“Kvinden der forsvandt” har dansk biografpremiere landet over på torsdag d. 23. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Baby Strong 9 år siden

Enhver forfatter bag en drama/thriller/mysterie-roman ville og bør være glad, hvis Fincher skulle filmatiserer deres værk. At han ikke har vundet flere priser end han har, viser bare (igen) hvor ligegyldigt filmpriser er, selvom han har fortjent anerkendelsen. Han er den eneste instruktør, som har lavet perler i 90'erne og som har holdt niveauet op til nu - det er nok mere materialet, der er blevet en anelse mere uinteressant engang imellem.
Gravatar

#2 pinochio80 9 år siden

Jeg vil helt klart anbefale at læse bogen! Så er det op til jer, om i vælger at starte med filmen eller bogen først! :-)

Skriv ny kommentar: