Internettet har gjort mange ting nemmere. Også at blive udsat for irriterende spoilers om din yndlingsserie. Få minutter efter et afsnit af “Game of Thrones” flyder sociale medier som Facebook og Twitter med info om, hvad der skete i aftenens afsnit, inden du fik tid til at se det. Det vil Google nu forhindre, skriver Wired.

Se også: David Fincher hader spoilers

Google har netop fået patent på et system, der kan blokere informationer om film og tv-serier, som du ikke er interesseret i at få endnu.

Eneste ulempe ved det nye system er, at Google kræver mere info om dig og det, du ser. For at systemet skal virke, vil Google kræve adgang til dine streaming-tjenester, så de ved, hvad de skal blokere for dig. Således kan Google se, at du er nået til sæson 3 af “Breaking Bad”, hvorefter oplysninger om de følgende sæsoner af serien, som ligger tilgængeligt online, vil blive censureret væk for dig.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Hive 7 år siden

Snedigt. Jeg ofrer gerne mit privatliv for så god en sags tjeneste!
Gravatar

#2 De4_Kia 7 år siden

Det jeg læser er:
Mere overvågning af den enkelte bruger, og mere overvågning = Mange gør sig selv mere og mere anonym på nettet, ved at benytte metoder som skjuler en.
Gravatar

#3 Alex- 7 år siden

CAN I GET A HALLELUJAH!!!

Tag al min info!

Skriv ny kommentar: