David Fincher hader spoilers


Mange filmfans er begyndt at kritisere trailers for at afsløre for meget af handlingen – i stedet for blot at pirre nysgerrigheden. En af dem er stjerneinstruktøren David Fincher, der selv er meget opmærksom på, at trailers ikke må spoile oplevelsen.

Se også: Filmz mener: En afsløring spolerer ikke filmoplevelsen

”Det er åbenbart ikke nok at sige, at her er lidt om de temaer, filmen vil handle om, her er en forsmag på tonen,” siger en forundret Fincher.

Han er uforstående over for den trend blandt folk, der laver trailers, om at store dele af det centrale i film skal afsløres på forhånd.

”Flere har fået den bizarre idé, at de skal se præcis, hvad der sker i filmen sammen med de fem bedste jokes. Selv elsker jeg at se film, hvor jeg intet aner på forhånd,” siger instruktøren, der snart selv er premiereaktuel i Danmark med filmen “Kvinden der forsvandt”.

Se traileren nedenfor til “Kvinden der forsvandt”.

”Kvinden der forsvandt” har dansk premiere d. 23. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Frederik 6 år siden

Så filmen i London i sidste uge. Det var svinedyrt, men heldigvis var pengene givet godt ud. Finchers næstbedste film, efter "Zodiac", efter min mening.


Der er ikke én dårlig præstation i filmen. Affleck er god, men det er Rosamund Pike der stjæler filmen. Den største overraskelse må dog være Tyler Perry, der er intet mindre end genial som Afflecks advokat.
Gravatar

#2 Den fede 6 år siden

Kunne ikke være mere enig. Ser aldrig trailers, uden undtagelse.


Frederik (1) skrev:
Finchers næstbedste film, efter "Zodiac", efter min mening


Lyder lovende, da jeg også mener "Zodiac" er hans bedste. Godt at høre.
Gravatar

#3 Hive 6 år siden

Fuldstændigt enig med Fincher. Jeg undgår som regel at se trailers for film jeg er interesseret i pga. denne uheldige trend med at vise alle de store scener og hele filmens plot. Det er unødvendigt og ødelæggende.
Gravatar

#4 hellerup 6 år siden

Specielt det med de fem bedste jokes ramte plet. Jeg synes at komedier lider under, at for meget af "det gode" afsløres i traileren. Paradoksalt nok et trailerne i sådanne tilfælde ofte mere underholdende end selve filmen.
Attention please. A child has been lodged in the tunnel of goats.
Gravatar

#5 Kaversmed 6 år siden

Problemet med komedier er, at de er utroligt svære at sælge uden at vise noget sjovt aka. jokes. Man sælger bare ikke komedier ved at vise hvordan tonen og stemningen er i filmene, men jeg kan sagtens følge Fincher. Når man hører en joke for anden gang, har den bare ikke samme gennemslagskraft, og man sidder som oftest tilbage med en meget flad smag i munden.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#6 moulder666 6 år siden

hellerup (4) skrev:
Specielt det med de fem bedste jokes ramte plet. Jeg synes at komedier lider under, at for meget af "det gode" afsløres i traileren. Paradoksalt nok et trailerne i sådanne tilfælde ofte mere underholdende end selve filmen.


Enig. Eksempelvis traileren til John Carter var faktisk voldsomt underholdende, mens filmen var jævnt hen kedelig med ganske få lyspunkter.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: