Det bliver svært for Marvel Studios at holde på hemmelighederne frem til “Avengers 4” – Marvel-skuespiller afslører genopstandelse. 

Det var som bekendt ikke alle, der klarede mødet med Thanos i “Infinity War”.

Flere Marvel-helte måtte lade livet. Heriblandt det meste af “Guardians”-holdet; Gamora, Star-Lord, Groot, Mantis og Drax.

Men selv om sidstnævnte døde, så er Drax altså med igen i “Avengers 4” samt den næste “GOTG”-film. Det har Dave Bautista forsikret sine fans:

”Jeg fik mange beskeder om, at de ikke kunne tro, at jeg var død, at min karakter var død. De var knuste, men altså jeg ved, at jeg er med i ‘Avengers 4’. Jeg er med i ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’,” siger Dave Bautista til Collider.

Der kan naturligvis være tale om et flashback, så det er ikke givet, at Drax bliver genoplivet til “Avengers 4”.

Vi ved dog, at der kommer en “Guardians of the Galaxy Vol. 3” i år 2020 – Rocket får næppe den film alene.

Året inden da får “Spider-Man 2” premiere lige efter “Avengers 4” – også her er der kommet nye, store afsløringer.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nicki52 4 år siden

Alle bliver genoplivet. De rejser tilbage i tiden, dræber Thanos før han bliver magtfuld. Så er alt det der sket i MCU siden Iron Man ikke sket.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 Edward Teach 4 år siden

Nicki52 (1) skrev:
Alle bliver genoplivet. De rejser tilbage i tiden, dræber Thanos før han bliver magtfuld. Så er alt det der sket i MCU siden Iron Man ikke sket.


Det må ikke være så plat.
Så kan de sgu da også rejse tilbage og stoppe anden verdenskrig.. første? nuppe kuren forbi den spanske syge. stoppe slavehandel, give kvinder stemmeret tidligere. forhindre 9/11, titanic osv osv.

Fuck tidsrejser.. det er lort..

Skriv ny kommentar: