Den superpopulære videospilfranchise “Guitar Hero” står til at blive udviklet som en reality-serie på tv.

Spilselskabet Activision er for tiden ved at planlægge at lave flere af deres spil til film og tv-serier, hvor “Guitar Hero” sandsynligvis bliver omsat til et reality-tv-program og/eller en koncerttour.

Selskabet planlægger desuden at lave både “World of Warcraft” og “Call of Duty” til film, hvor førstnævnte har været under udvikling hos Warner Bros. og Legendary Pictures i et godt stykke tid nu.

Det er ikke første gang, at der har været annonceret film- og tv-planer for “Guitar Hero”. Tilbage i august sidste år kunne instruktøren Brett Ratner lufte sine idéer til en hel spillefilm over konceptet, der skulle gå under titlen “Guitar Hero: World Tour”. Det foreslåede filmprojekt blev dog droppet.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 DemoMan 12 år siden

#10 Nu står der jo trods alt at det er en REALITY-serie, så der kommer jo ikke til at være nogen historie (som f.eks. 24 Timer, Lost osv. osv.), men nok bare mere om nogen deltagere der konkurrere i Guitar Hero (eller hvad de nu har tænkt sig).
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#12 TheChris 12 år siden

Call of duty film....? Skal det betyde at de vil lave en film baseret på Anden Verdenskrig som om det ikke er blevet gjort rimlig mange gange.. eller er det 4´eren der bliver snakket om?
The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?

Skriv ny kommentar: