Den superpopulære videospilfranchise “Guitar Hero” står til at blive udviklet som en reality-serie på tv.

Spilselskabet Activision er for tiden ved at planlægge at lave flere af deres spil til film og tv-serier, hvor “Guitar Hero” sandsynligvis bliver omsat til et reality-tv-program og/eller en koncerttour.

Selskabet planlægger desuden at lave både “World of Warcraft” og “Call of Duty” til film, hvor førstnævnte har været under udvikling hos Warner Bros. og Legendary Pictures i et godt stykke tid nu.

Det er ikke første gang, at der har været annonceret film- og tv-planer for “Guitar Hero”. Tilbage i august sidste år kunne instruktøren Brett Ratner lufte sine idéer til en hel spillefilm over konceptet, der skulle gå under titlen “Guitar Hero: World Tour”. Det foreslåede filmprojekt blev dog droppet.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 mrghostface 13 år siden

Er der tale om Activision eller Activision Blizzard?

Mig bekendt er det i hvrt fald ikke Activision, som er et af Activision Blizzards datterselskaber, der ejer rettighederne til World of Warcraft.
Gravatar

#2 holddakæft 13 år siden

Jeg kan ikke rigtig se Guitar hero som film/serie... men Call Of Duty...især 4eren... den kunne godt være spændende
Gravatar

#3 DemoMan 13 år siden

Tja, det er i det mindste lidt bedre og mere fornuftigt end at lave en hel film over det, men det er dog stadig lidt crappy ide :p
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#4 CensoreD 13 år siden

Mon ikke plottet i sådan en film, bliver man følger en person fra at være ingen til at blive en såkaldt rockstar.

Dog glæder jeg mig til hvis WoW og CoD bliver til film. Dog synes jeg at WoW ikke skulle være en live-action film. Men en computer animeret film, da man vil få mere ud af figurendes bevægelser, samt effekter.
Gravatar

#5 filmz-Bruce 13 år siden

Jeg er skuffet over, at jeg ikke er blevet kontaktet til CoD. Alle ved at Von Paulus herskede for vildt i CoD 1!!!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 Kram 13 år siden

De burde helt klart basere en af deres Call of Duty film på 5'eren ;) Nazi zombies!
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#7 Fjog 13 år siden

Nu er det jo ikke Wolrd og Warcraft der bliver filmatiseret. Det er blot en film der foregår i Warcraft universet, hvor der er en del mere lore end i WoW.
Gravatar

#8 duuk74 13 år siden

#5
The legends were true afterall
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#9 mrghostface 13 år siden

#7 det er da lige meget om det er World of Warcraft eller bare en film der foregår i WoW-universet. Blizzard ejer alle intellectual properties på World of Warcraft, hvilket også inkluderer universet og karakterer i universet. Det er derfor man skal have tilladelse af Blizzard, hvis man vil skrive, og kommercielt udgive, en bog der foregår i et af deres universer.

Der findes jo også en del mere lore om WoW-universet, visse dele frit tilgængeligt (som du kan se på nettet), end hvad man kan finde i WoW. Selvom der vist kommer mere og mere lore med for hver gang de laver en udvidelse.
Gravatar

#10 ducktorwho 13 år siden

DemoMan (3) skrev:
Tja, det er i det mindste lidt bedre og mere fornuftigt end at lave en hel film over det, men det er dog stadig lidt crappy ide :pEr det bedre at lave en TV-serie, end at lave "en hel film" om det? Hvordan skal den forstås? En TV-serie vil få behov for en heeeeeel del mere historie, end en enkelt bette film på 2 timer vil behøve.

Skriv ny kommentar: