“A Quiet Place”  forsøger at bøje Oscar-reglerne med ændring af award-kampagnen.

Først gjorde Paramount kampagne for John Krasinski og Emily Blunt som Bedste hovedroller til Oscar. Men nu har de ændret strategi.

A Quiet Place“-hovedrollerne John Krasinski og Emily Blunt er ikke længere Paramounts Oscar-kandidater til Bedste hovedrolle, men derimod i birolle-kategorierne, skriver The Hollywood Reporter.

Hvorfor nu det? Svaret er ganske givet simpelt.

Chancerne for en Oscar-nominering er helt sikkert større i de mindre birolle-kategorier end hos hovedrollerne.

Den strategi har tidligere virket for film som “Little Miss Sunshine” (Alan Arkin og Abigail Breslin blev nomineret, og Arkin vandt), “Babel” (Adriana Barraza og Rinko Kikuchi blev nomineret) og “Spotlight” (Mark Ruffalo og Rachel McAdams blev nomineret).

Alle roller, der i størrelse reelt var hovedroller, men som selskaberne siden forvandlede til biroller, da det kom til Oscar-kampagnen.

Oscar-showet afholdes d. 24. februar.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Selvom jeg har filmen som en foreløbig nr 2 over bedste film i år, og alle gør det godt, så er der nok ingen i filmen der har en chance i skuespilskategorierne, så det gør nok ikke den store forskel.

Jeg troede at der i alle film skulle være nogen der spillede hovedrollen. Så hvem spiller hovedrollen, hvis det ikke er en af de to?

Det virker også lidt mærk3ligt at producerne kan bestemme hvilke kategorier skuespillerne konkurrerer i.

Det svarer lidt til da The Martian stillede op i (og vandt) en Golden Globe i kategorien Best Musical or Comedy.

Skriv ny kommentar: