Mange husker nok da Liv Taylor i 2008 blev stalket og terrorisert i gyseren ‘The Strangers’. Nu vender karakterene tilbage i en sprit ny trailer til filmen ‘The Strangers: Chapter 1’

Skrevet af Alan R. Cohen, Alan Freedland og instrueret af Renny Harlin, fokuserer ‘The Strangers: Chapter 1’ på det unge par Maya (Madelaine Petsch) og Ryan (Froy Gutierrez), som er på en roadtrip som en del af deres flytning til Vestkysten. Da de får motorstop i en lille by, der omdefinerer ordet “uhyggelig” (med byens folk, der stopper op og stirrer på dem i den lokale diner og andre steder), må de gøre det bedste ud af det i en fjern hytte.

Deres aften bliver stadigt mere skræmmende, da tre maskerede fremmede – som fans af den tidligere film og efterfølgeren ‘The Strangers: Prey At Night’ vil genkende som Dollface, Manden med Masken og Pin-Up Girl – begynder at terrorisere dem.

De kommende nye 3 Strangers-film (som IKKE er et reeboot) vil være fyldt med easter-eggs og andre referencer til de originale, er blevet filmet back-to-back (ligeosm Ringenes Herrer).

‘The Strangers: Chapter 1’ vil have engelsk biograf premiere d.17 maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: