Er George Lucas Antikrist? Har “Star Wars”-instruktøren voldtaget din barndom? Det er der ifølge dokumentaren “The People vs. George Lucas” tilsyneladende mange, der mener.

Dokumentaren ser på og debatterer den fanatisme, som filmindustriens mest succesfulde franchise nogensinde – og dens skaber – har affødt. “The People vs. George Lucas”, der er instrueret af Alexandre O. Philippe, kombinerer interviews med andre filmskabere og fans med en række hjemmelavede fanfilm.

Filmens hjemmeside er gået online på peoplevsgeorge.com, og det er muligt at se en trailer til filmen her.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 myshkin 15 år siden

Så psykisk analvoldtægt skal forstås i den positive forstand siden det er 'fans' der bliver interviewet? Jaså.. tiden er løbet fra mig.

Lucas the dantoine rapist, wanted in 56 starsystems..
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#2 tranberg 15 år siden

WTF? Hvad har George Lucas nu gjort galt ved at skabe en af de mest succesfulde filnfranchiser i historien?

De folk der mener, at Star Wars har forvrænget deres personlighed og at Lucas har "voldtaget deres barndom" er da vel i virkeligheden de personer der ikke rigtig er stærke nok til at skelne den fra virkeligheden, svage i sindet.
Lad da vær med at kritisere manden for at være genial, de er da bare jalous!
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 Kruse 15 år siden

Hvordan kan man mene at han har voldtaget ens barndom. Han skabte et fantastisk univers med nogle film som har fyldt meget i min og mange andres barndom. Det er en utrolig bedrift som han fortjener stor ros for. At han så har voldtaget de samme film senere hen er så en anden sag ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 DemoMan 15 år siden

#2 Jeg tror mere de mener hvordan han senere hen, er blevet ved med at ødelægge sine gamle klassiske film ved lave disse unødvendige opdateringer med alt muligt unødvendigt CGI møg ind over. Det kan godt være at manden engang har været genial men der er i hvert fald en gammel forsvunden tid..
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#5 Kruse 15 år siden

#4: Efter jeg har læst på hjemmesiden, så kan jeg nu godt se at det skal forståes som du siger. Men når man læser hvad filmz har skrevet:

Dokumentaren ser på og debatterer den fanatisme, som filmindustriens mest succesfulde franchise nogensinde - og dens skaber - har affødt. "The People vs. George Lucas", der er instrueret af Alexandre O. Philippe, kombinerer interviews med andre filmskabere og fans med en række hjemmelavede fanfilm.


Så fik jeg det samme indtryk som #2.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#6 BN 15 år siden

Nå da, hvor er det bare synd for de små stakler, der føler at Lucas har været rigtig ond mod dem (og måske endda skuffet dem med de tre SW-prequels). ... De må hellere få lidt krisehjælp ..... og et liv!

Hahahaha, hvor tåbeligt!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 Kruse 15 år siden

#6: Hvorfor undrer det mig ikke at den kommentar kommer fra dig ;)

Jeg gætter på at denne tråd ender ud i en lang diskussion mellem bn og [indsæt tilfældig bruger] om hvorvidt den nye Star Wars trilogy er god :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 tranberg 15 år siden

Den nye Star Wars-trilogi er da rigtig god - i modsætning til andre opdaterede filmfranchiser såsom Die Hard og Indiana Jones har Star Wars da fået indopereret en nice cirkelafslutning, så de nye tre film føles som en del af de gamle; noget som hverken Die Hard, Indiana Jones eller andre nyligt opdaterede franchiser kan prale med.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#9 BN 15 år siden

#7 - heTTeh:

Uanset om man kan lide de tre SW-prequels og Lucas' ændringer ved den gamle trilogi eller ej, så er det fuldstændig til grin at tale om at Lucas har 'voldtaget éns barndom'. Det er da fanatisk ud over alle grænser. Jeg kunne sagtens leve mit liv uden de 6 SW-film - altså seriøst, mand, så er det jo bare nogle film, og ikke andet! :-D

Og nej, der kan ikke siges ret meget mere end der allerede ER sagt i diskussionen om filmenes kvalitet. Jeg synes heller ikke, dette er hovedemnet ved nyheden her.

Men hvis du vil diskutere det, er der jo tranberg, hvis ord i #8 jeg fuldt ud kan tilslutte mig.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#10 Tylerdurden 15 år siden

George Lucas er en meget udskældt mand, især pga. de tre nyeste Star Wars film og den seneste Indiana Jones film og jeg føler også at en del af den kritik er berettet.
Lucas virker til at være blevet magtliderlig eller set med Star Wars øjne er han blevet til Kejseren.
Men jeg synes stadig at Lucas er en god mand. Især indenfor filmteknik, cgi og andre visuelle effekter har Lucas været med til at fører filmbranchen dertil, hvor den er i dag.
Det kan så diskuteres om nutidens film har mistet deres sjæl netop pga. overdrevent forbrug af computereffekter, men når computereffekter bruges med omhu og ikke falder for meget i øjnene så må det siges at være en milepæl i filmens udvikling.
Derfor synes jeg Lucas fortjener lidt mere credit end han får og den titel som denne dokumentar har, er decideret respektløs.
Lucas har skabt Star Wars sagaen og Indiana Jones filmene.
Personligt er det de film jeg er vokset op med og har set flest gange da jeg var barn.
Lucas har derfor beriget min barndom og for det er jeg evigt taknemlig.
You stay classy, San Diego. I'm Ron Burgundy?

Skriv ny kommentar: