Skaberne bag “Harold & Kumar” – der på dansk fik titlen “American High” – Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg har takket ja til at instruere Universal Pictures’ “American Pie 4”, den tredje officielle fortsættelse til den lukrative og bagværkskrænkende ungdomsserie.

Hurwitz og Schlossberg er for tiden i gang med at skrive filmen, som efter planen skal genforene skuespillerbesætningen fra de originale film, selvom der endnu ikke er indgået aftaler med skuespillerne.

Manusmakkerparret vil derfor ikke stå bag kameraet på “A Very Harold & Kumar Christmas”, den tredje film i serien om de eventyrlystne pothoveder.

I stedet vil den tjans gå til Todd Strauss Schulson, som dog får lov at arbejde ud fra Hurwitz og Schlossbergs færdige manuskript til filmen, hvor man igen vil finde John Cho og Kal Penn i titelrollerne.

Se også: ”American Pie 4″ rykker nærmere.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 aeries 10 år siden

Nej hvor godt! Det er da efterhånden også mange timer siden der sidst udkom en American Pie fortsættelse ;-)

Spøg til side, så er det trods alt positivt at det bliver en officiel fortsættelse i stedet for Spin Off nummer 32 eller hvor meget de nu er nået til.

Jeg kunne godt lide de tre første film. Selvom kvaliteten dalede, fik jeg mig da alligevel et par gode grin i den tredje film.

Om jeg ligefrem ville tage i biografen for at se nummer 4 er tvivlsomt, men det går nok an og leje den.

Så det ser jeg da (en lille smule) frem til, sålænge de formår at få det originale cast med. Ellers kan det være lige meget.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#2 Nicki52 10 år siden

Nu bliver American Pie kedeligt, ligesom Harold & Kumar.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#3 Lowkey 10 år siden

#2

Nu? Først nu?
Er det mig der ikke fanger sarkasmen, eller mener du det?
Daisy, Daisy...
Gravatar

#4 Nicki52 10 år siden

#3
Harold & Kumar er et helt tak dårligere end American Pie.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 bjerh 10 år siden

#4 Dårligere end den første American Pie film? Eller hvad serien blev til i løbet af de cirka 1300 efterfølgere der blev lavet?
Gravatar

#6 Nicki52 10 år siden

#5
Det den er blevet til. Det er gået ned af bakke længe for dem.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#7 Kruse 10 år siden

Den første Harold and Kumar film var faktisk ganske spas, hvorimod at toeren bare var en lunken omgang. Dog er NPH awesome i begge af de to film :P

Så sagt på en anden måde, hvis American Pie 4 er på niveau med den første Harold and Kumar film, så er jeg frisk.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 cronick 10 år siden

Det er da genialt, at de endelig ser idéen i at få sat en stopper på de uhyrligt dårlige fortsættelser efter 4'eren, af en flok amatøre, og får sat kollektionen på rette kurs igen med det oprindelige cast. Jeg er tilsyneladende nok den eneste i Danmark, der er af denne holdning, men jeg foretræk faktisk nr. 3 i rækken af American Pie(s) - simpelthen fordi jeg er den fan af Sean William Scott, som jeg er. Så jeg håber da inderligt, at de ser vigtigheden i at få sat klørene i ham til den næste film i rækken. American Pie er ikke American Pie uden den rigtige Steve Stifler - så langt tror jeg da godt, vi alle kan blive enige.

Skriv ny kommentar: