Spotlightet slukkes for en sjælden HBO-fiasko.

Få serier har skabt så negativ omtale for et netværk, hvis ry ellers afhænger så meget af prestigeprojekter og kvalitetsunderholdning, som HBO’s “The Idol” har.

Alt fra overeksplicitte sexscener til et tvivlsomt manuskript til Abel “The Weeknd” Tesfayes lunkne skuespilpræstation har gjort Sam Levinson-seriens første sæson til noget af en fuser hos både fans og kritikere.

Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at HBO har valgt at trække stikket på serien efter blot én sæson.

Læs også: “‘The Last of Us’ får endnu en sæson hos HBO”

“‘The Idol’ var en af HBO’s mest provokative originale programmer, og vi er tilfredse med den stærke publikumsrespons,” fortæller en talsperson for HBO ifølge Deadline. “Efter masser af af tanker og overvejelser, har HBO, såvel som dens skabere og producere, besluttet ikke at rykke fremad med en anden sæson.”

Serien, der foruden Tesfaye havde Lily-Rose Depp i front, skulle oprindeligt have haft seks episoder i sin første og nu eneste sæson. Efter kreative uenigheder blev den oprindelige instruktør, Amy Seimetz, dog taget af serien på trods af at have skudt størstedelen af sæsonen. Levinson overtog instruktørtjansen, hvorefter seriens episodetal blev forkortet. Hele “The Idol” kan ses på HBO Max.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: