Der er ikke noget game over for “The Last of Us”, der officielt får en Sæson 2 hos HBO.

At der kommer en ny sæson af serieadaptationen af HBO’s postapokalyptiske drama, kommer sandsynligvis ikke som den største overraskelse for fans, der har spillet både “The Last of Us Part I” og “Part II”. Der er nemlig meget mere historie at fortælle, når sæsonfinalen af “The Last of Us” Sæson 1 ruller hen over skærmene herhjemme den 13. marts.

Dog kommer det alligevel som en glædelig nyhed, at vi langt fra er færdige med at udforske Neil Druckmann og Craig Mazins postapokalyptiske og svampeinficerede USA.

Du kan læse vores anmeldelse af den første fantastiske sæson af “The Last of Us” lige her.

Sæson 1 dækker det første spil og fortæller historien om den hærdede Joel (Pedro Pascal), der får til opgave at smugle den unge Ellie (Bella Ramsey), på tværs af et USA fyldt med de zombie-lignende “inficerede” og morderiske mennesker.

Serieskaberne har i et nyligt interview med THR fortalt at en eventuel anden sæson ville omhandle fortsættelsesspillet. Mazin har dog også nævnt til mediet Consequence, at der er så meget historie at fortælle (“Part II” er noget længere end “Part I”), at historien godt kunne strække sig over flere sæsoner.

Om den kommende sæson dækker hele andet spil, eller om den kun dækker dele af det, ved vi altså ikke med sikkerhed endnu.

Episode 3 af “The Last of Us” Sæson 1 får premiere herhjemme mandag den 30. januar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: