Prequel-serien “Blood Moon” er blevet skrottet af HBO – pilotafsnittet færdiggøres ikke.

I 2018 blev Jane Goldmans manuskript-idé til en ny “Game of Thrones”-serie valgt ud blandt flere mulige – nu skulle forhistorien fortælles.

Derfor gik Goldman denne sommer i gang med at optage et pilotafsnittet til serien “Blood Moon” med Naomi Watts i hovedrollen – se setbillede her.

Nu er prequel-serien blevet skrottet af HBO, skriver Deadline.

Showrunner Jane Goldman har sendt en email rundt til cast og crew om, at pilotafsnittet er blevet skrottet.

“Blood Moon” blev optaget i Italien og Nordirland placeret i en handling sat 5.000 år før begivenhederne i “Game of Thrones”.

Stark-familien skulle være en central del af handlingen, ligesom der ville medvirke White Walkers.

Læs også ‘“Game of Thrones”-forfatter med nyt om prequel – omhandler The Starks og White Walkers‘.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 OliverDK 1 år siden

Hvis projektet ikke kan nå den forventet kvalitet så er det jo den rigtige beslutning. Det er selvfølgelig ærgerlig for de involverede at måtte se deres arbejde ikke kommer til vejs ende og når ud til publikum, men sådan er det jo i alle brancher. På et mere personligt plan er jeg da også skuffet, da jeg har glædet mig til mere fra GRRM's fantastiske univers.
Gravatar

#2 nwinther 1 år siden

GRRM har lavet et fedt univers - der kunne fortælles mange sjove historier, både store og små, i dét univers. Han gør det selv i Dunk & Egg-novellerne, og man kunne sagtens lave en "lavbudget"-serie i universet a la Xena: Warrior Princess osv. samt større "epics" med højere budget.

Ligesom man gjorde i bogform i SW:EU (men så ødelagde igen med en masse dårligt filmmateriale).

Men en lavbudget-serie over mange afsnit, kunne netop udforske hele Westeros' typer mere dybdegående. Hvordan er "The Reach", hvad er specielt dér - Oldtown? Hvordan med Stormlands? Stepstones osv. som kunne være med til at knytte det øvrige materiale mere sammen.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: