Naomi Watts er første HBO-casting til det kommende “Game of Thrones”-spinoff.

Hun har været Oscar-nomineret for “21 Grams” og “The Impossible”, ligesom hun har medvirket i film som “Mulholland Drive”, “Eastern Promises” og “Birdman”.

Nu er Naomi Watts første navn på rollelisten til den kommende afløser for “Game of Thrones”, skriver Variety.

Til sommer slutter “Game of Thrones” med Sæson 8, men det betyder som bekendt ikke, at HBO ikke vender tilbage til George R. R. Martins fantasy-univers.

Prequel-serien udspiller sig flere tusinde år før handlingen i “Game of Thrones” med fokus på guldalderen for Westeros inden forfaldet.

Her spiller Naomi Watts en endnu ukendt karakter, der er en karismatisk kendis i samfundet, men som gemmer på en mørk hemmelighed.

Du kan varme op til Sæson 8 af “Game of Thrones” med en “X-Men/Game of Thrones”-quiz – find den her.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Nagash 1 år siden

Hun dør vel i første sæson ligesom GOT størtse skuespiller :)
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

NEJ, Games of Thrones, eller som serien korrekt hedder: A Song of Ice and Fire slutter først når George RR Martin leverer de sidste 2 bøger. Jeg sprang fra før 4. Sæson(selv om jeg har den på blu-ray) og vender ikke tilbage, heller ikke til en ny serie, før jeg har læst de sidste 2 bøger. Måske om 15 år(hvis jeg ser på det optimistisk).
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#1 han er jo et særtilfælde....det er jo et must at han dør....tror det eneste overraskende var at han ikke døde i afsnit 1 :P

Skriv ny kommentar: