HBO køber “Præsidentens mænd”-skabers næste tv-serie


Den succesfulde manuskriptforfatter bag tv-serien “Præsidentens mænd” og David Finchers “The Social Network” fra sidste år, Aaron Sorkin, vender nu tilbage til tv med en ny serie, der er blevet opkøbt af kanalen HBO, som er kendt for serier som “Kammerater i krig”, “The Sopranos” og senest “Game of Thrones”.

Se også: Se de første 14 minutter af “Game of Thrones”.

Serien, der endnu ikke har nogen titel, omhandler en nyhedsvært samt hans producer, chef og resten af nyhedsredaktionen. Sammen bevæger de sig ud på den svære opgave at lave kvalitets-tv, alt imens de møder modstand på både de professionelle og personlige fronter.

Greg Mottola (“Superbad”) har instrueret pilotafsnittet til serien, hvis rolleliste består af Jeff Daniels, Emily Mortimer, Dev Patel, Olivia Munn samt Allison Pill.

Det forventes, at det første afsnit af serien vil rulle over amerikanske skærme i begyndelsen af 2012.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 sluppermand 9 år siden

Genialt. Aaron Sorkin er en af mine favorit manuskriptforfattere i Hollywood. West Wing var en virkelig fed serie, der bestemt havde sine svage øjeblikke, men når den var god, var den fandme også fantastisk.
Never trust a cop in a raincoat
Gravatar

#2 MMB 9 år siden

Fantastisk cast i hvert fald. Både Emily Mortimer, Jeff Daniels og Dev Patel er i hvert fald rigtig gode skuespillere. :)
Gravatar

#3 Viking Wizard 9 år siden

Det ser jeg frem til!
Gravatar

#4 Slettet Bruger [4082018317] 9 år siden

Han opgiver åbenbart ikke helt at lave en tv-serie omkring en nyhedsredaktion. Han har forsøgt sig med "Studio 60 on the Sunset Strip," som faktisk var ganske god, men som også kun holdte en enkelt sæson.

Der var ikke mange som troede at "30 Rock" ville blive vinderen af den kamp. Det bliver spændende at se hvad han kan udrette med serien. Denne gang er der jo så også den forskel at det er en kabelkanal.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#5 Nukleon 9 år siden

Olivia Munn? Åh nej, hvorfor er hun stadig på TV? Hun er talentløs og irriterende ad helvede til.

Skriv ny kommentar: