Warner Bros. giver sig – DC-fans får endelig Zack Snyders udgave af “Justice League”.

I forbindelse med et “Man of Steel”-event på Vero kunne Zack Snyder i dag fortælle fans og de utrættelige medlemmer af #ReleaseTheSnyderCut-bevægelsen, at de til næste år får det, de drømmer om: ‘The Snyder Cut’.

Zack Snyders egen version af “Justice League” bliver nu til virkelighed som film på HBO Max:

”Jeg ønsker at takke HBO Max og Warner Brothers for denne modige støtte til kunstnere og tillade, at deres sande vision bliver realiseret. Også en særlig tak til alle de involverede i ‘Snyder Cut’-bevægelsen for at gøre dette til virkelighed,” siger Zack Snyder.

Warner Bros. bekræfter, at de nu to og et halvt år efter biograf-premieren på “Justice League”, der blev færdiggjort af Joss Whedon, endelig vil medvirke til at frigive Snyders original vision, som angiveligt er over halvanden time længere end biograf-udgaven:

”Vi er grænseløst begejstrede over at være i stand til at realisere Zacks ultimative vision for denne film i 2021,” siger Warner-chef Robert Greenblatt.

Læs også ‘Den bliver aldrig frigivet: Her er Zack Snyders udgave af “Justice League”‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere på HBO Max i 2021.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Sådan. En troppe feature med Man of Steel, BvS og afsluttet med Snyders Justice League. Jeg nægter simpelthen at se Whedons Justice League nogensinde igen.
Gravatar

#2 Mads47 2 år siden

Fedt, så håber jeg bare at det ikke kun er en råklippet version af filmen der bliver udgivet.
Gravatar

#3 Dalgaard 2 år siden

Ja en råklippet version vil da ikke være meget værd. Giv os det færdige produkt, så er jeg klar på mere Henry Cavill som Superman.

What a man :)
Gravatar

#4 thedirtyone 2 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Sådan. En troppe feature med Man of Steel, BvS og afsluttet med Snyders Justice League. Jeg nægter simpelthen at se Whedons Justice League nogensinde igen.


Lige præcis
Gravatar

#5 filmz-Den Lyserøde Panda 2 år siden

Det er et genialt marketing move af Warner Bros. De lytter til fans, der kommer omtale og opmærksomhed og det booster deres nye streaming platform med en film de allerede har lavet.

Skriv ny kommentar: