Warner Bros. Discovery og HBO bliver et stort samlet tilbud, og det betyder mere indhold, nye priser og andre præmisser for streamingtjenesterne.

I går aftes udkom en pressemeddelse om en omlægning af streamingtjenesten HBO MAX, lang tid efter HBO og Warner Bros. Discovery blev sammenlagt. Tjenesten bliver omdøbt til “MAX”, og med den nye titel tilbydes brugere både indhold fra den grænsebrydende voksenkanal, HBO, og det mere familievenlige/blockbuster-indhold fra Discovery+. Talspersonerne fremhæver den nye indholdsflade som en måde at ønske forskellige publikummers interesser på samme platform; både det altomfavnende og det mere specifikke indhold, som ikke er for alle aldersgrupper.

I USA forløber navneskiftet allerede den 23. maj 2023. Ifølge Mediawatch kan man forvente, at navneskiftet løber over norden i starten af 2024. Når udrulningen kommer til Danmark, kan man forvente, at også brugerfladen bliver lavet om. Warner Bros. Discovery og HBO har investeret i en forbedret maskinlæringsalgoritme, som skal gøre kurateringen mere personlig. Samtidig er det også lovet, at tjenesten kommer til at få gennemsnitligt over 40 film og sæsoner af TV-serier om måneden.

Læs om HBO MAX og dets ydelser her.

Den amerikanske omlægning kommer også til at ændre betalingsmåderne. Lige nu er der én betalingsplan, men Warner Bros. Discovery har planer om at udbyde tre betalingspakker. De første to har de samme muligheder, hvor den lidt dyrere er annoncefri. Til gengæld tilbyder den tredje og dyreste pakke eksklusivt film og serier i 4K-opløsning. Om MAX også omlægges til samme model i norden, er endnu uvist. Dog finder vi ud af det, når lanceringen forløber i 2024.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 cookiedude1991 10 måneder siden

Jeg betaler halv pris for hbo max, det var en del af et tilbud da hbo max åbnede, tilmeld nu og få 50% rabat resten af livet.
Bliver spændende og se om de stadig holder ved det når de laver det her
Gravatar

#2 Johnny42 10 måneder siden

cookiedude1991 (1) skrev:
Jeg betaler halv pris for hbo max, det var en del af et tilbud da hbo max åbnede, tilmeld nu og få 50% rabat resten af livet.
Bliver spændende og se om de stadig holder ved det når de laver det her


Hvis de kan omgå det, så mister de mig som fast betalende kunde. I dag har jeg nemlig også 50%, men det ændrer jeg til max 1-2 måneder om året, som jeg har på Disney+, og kun lige når nyt indhold er tilføjet.
Dvs reelt set vil Max miste hvad der svarer til 4-5 måneders betaling fra mig, hvis altså 50% rabatten forsvinder, eller hvis prisen bliver skruet voldsomt i vejret. Nå nu må vi vente at se hvad det ender med.

Skriv ny kommentar: