Danske fans af “Game of Thrones” er rasende efter HBO-sammenbrud kort efter premieren på Sæson 8.

Kl. 03.00 i nat fik første afsnit af sidste sæson “Game of Thrones” premiere på HBO Nordic.

Den premiere var flere fans klar på, end HBO kunne håndtere, hvilket betød sammenbrud for streaming-tjenesten:

”Vi oplever desværre uforudsete tekniske problemer i øjeblikket, da vi bliver invaderet af Night King og hans hær af døde. Vi beklager mange gange for al ulejligheden. Vi takker for jeres tålmodighed og kæmper for at besejre fjenden så hurtigt som muligt,” meddelte HBO i en besked på Facebook.

Det var dog ikke nok til at berolige forventningsfulde “Game of Thrones”-fans, der lod frustrationerne få frit spil i kommentarsporet under beskeden.

Senere på formiddagen kom der dog igen styr på teknikken hos HBO Nordic.

Du kan læse Filmz-anmeldelsen af første afsnit af Sæson 8 lige her.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Mads47 3 måneder siden

Jeg synes godt nok det er for ringe af HBO Nordic, men så igen jeg har ingen forventninger til dem. Deres service har været ringe og mangefuld siden den gik i luften i 2011.

Men de må da have forventet at deres server ville komme under ekstremt press når sidste sæson af en af de mest populære tv-serier nogensinde bliver gjort tilgængeligt.

Følger det er samme dumhed som DSB gør når der er grøn koncert i Odense. Hvor der ikke bliver sat ekstra togvågne ind, med den samme undskyldning hvert år. Vi regnet ikke med at der ville komme så mange.

Jeg synes ærligtalt det er uprofessionelt og det virket sløset.
Gravatar

#12 Johnny42 3 måneder siden

#10 ok du fatter det så ikke, helt i orden. Peace out, heldigvis behøver jeg ikke spilde mere tid på det, så kan du jo mene hvad du vil der ligger i mine ord.

Skriv ny kommentar: