Danske fans af “Game of Thrones” er rasende efter HBO-sammenbrud kort efter premieren på Sæson 8.

Kl. 03.00 i nat fik første afsnit af sidste sæson “Game of Thrones” premiere på HBO Nordic.

Den premiere var flere fans klar på, end HBO kunne håndtere, hvilket betød sammenbrud for streaming-tjenesten:

”Vi oplever desværre uforudsete tekniske problemer i øjeblikket, da vi bliver invaderet af Night King og hans hær af døde. Vi beklager mange gange for al ulejligheden. Vi takker for jeres tålmodighed og kæmper for at besejre fjenden så hurtigt som muligt,” meddelte HBO i en besked på Facebook.

Det var dog ikke nok til at berolige forventningsfulde “Game of Thrones”-fans, der lod frustrationerne få frit spil i kommentarsporet under beskeden.

Senere på formiddagen kom der dog igen styr på teknikken hos HBO Nordic.

Du kan læse Filmz-anmeldelsen af første afsnit af Sæson 8 lige her.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 SublimeKen 6 måneder siden

Mærkeligt. Jeg så sæson præmieren præcis kl 3. Jeg oplevede ingen problemer
Gravatar

#2 kblood 6 måneder siden

Jeg havde heller ingen problemer. Måske det var først til mølle?

Jeg havde så egentlig forventet at der ville være problemer, så var ellers positivt overrasket. Jeg tænkte at det måske var fordi at det var så sent og på en søndag, så måske der ikke var så mange igen der begyndte at se det med det samme.
Gravatar

#3 Mejse 6 måneder siden

sådan som jeg har forstået det var det her til morgen der var problemer, hvilket tider for både kommentarer og artiklen kunne tyde på :)

havde heller ingen problemer kl 3 :)
Gravatar

#4 Nagash 6 måneder siden

Spnændende at se om de kan klare presset i aften. Regner selv med at se det der. Nogle der ved om HBO Nordic også har det recap afsnit der kom i forbindelse med sæson 8?
Gravatar

#5 Johnny42 6 måneder siden

Ja ja de raser over at skulle vente nogle timer på at kunne se afsnittet, mens nogen af os har ventet mere end 7 år på den næste bog.

Jeg er droppet ud af serien, og genoptager den ikke før jeg får de sidste 2 bøger. Måske om 10 år?
Gravatar

#6 Mejse 6 måneder siden

#5 tja forskellen er at de i 2 år mere eller mindre har vidst hvornår der ville komme mere, plus at de ved det er sidste sæson....eneste vi ved om bøgerne som kunne ende med mere end 2 mere, er at han skriver og sikkert bliver færdig en dag.....forståeligt raseri, så raser de jo også mere over at en tjeneste de betaler for ikke virker mens du mest bare tuder over du ikke kan få hvad du vil :)

men ja vi venter spændt :) og nej serien er stadig ikke spoiler for bøgerne så du kan bare se den ;)
Gravatar

#7 Johnny42 6 måneder siden

#6 Igen fortolker og digter du.

Jeg tuder ikke over noget. Har sådan set bare droppet interessen indtil jeg kan læse George R.R. Martins version.

Da du ikke ved, hvordan hans bøger ender og jeg heller ikke ved hvordan hans bøger ender er der ingen der ved hvad der bliver spoilet og hvad der ikke bliver.
Gravatar

#8 Mejse 6 måneder siden

#7 sorry men når man konstatere at nogen raser, men at man selv har det meget hårdere, hvilet jo er hvad dine ord siger, så tuder man altså :) du må endeligt forklare hvordan man ellers skal tolke det ?

jeg kan 100 procent garanterer dig at hvem der ender på tronen måske er samme i serie og bog, men vejen dertil er af nødvendighed helt forskellig :) så nej kan ikke rigtig kaldes spoiler, det er lidt som hvis jeg gætter på hvad der sker og tilfældigvis har ret :)

der er så stor forskel på serie og bøger at det knap nok kan kaldes den samme historie :)

men du har helt ret vi ved ikke hvad der sker i nogen af delene, og derfor kan det jo ikke være spoilere....bare fordi det sker i serien VED du ikke om det sker i bøgerne så intet kan blive spoilet for dig...du kan tro det sker men du ved det jo ikke.
Gravatar

#9 Johnny42 6 måneder siden

#8 Igen digtning. Det er ikke noget med at have det hårdere, det er bare en konstatering. For at kunne sige at jeg tuder er du nød til at kende min sindstilstand.

Det er NETOP fordi jeg IKKE tuder, at jeg ikke forstår denne vrede. Ja nogen gange virker ting ikke og så bliver det forhåbentligt fixet hurtigt. Men det med at blive rasende over noget? Hvad med at sprede noget god karma i stedet? Det er også det man ser i trafikken med vejvrede, hvor folk hidser sig op over ingenting.

Bare det at sige at noget afviger fra bøgerne er sådan se en spoiler. Og der er en del ting der sker i bøgerne som spoiler nogle afsnit i serien og omvendt, så det er allerede sket.
Gravatar

#10 Mejse 6 måneder siden

#9 det er altså ikke digtning, når det er det dine ord siger og nej dine ord kan godt tude uden at dit sind gør det :) men okay du tuder ikke og det er dejligt :)

tja det kan man jo sige, der kommer ikke noget godt ud af det, eller for nogen har de det bedre bagefter, men ja er enig :) dog er det okay at ytre sin utilfredshed over at man ikke får det man betaler for...ligesom du havde gjort hvis du havde forudbestilt bogen og den 7 år senere ikke var kommet endnu :)

det er der....og det er sket....og hvad har det helt præcis at gøre med, at alt der sker ikke serien efter bøgerne, ikke er spoilere da du på ingen måde ved om det sker i bøgerne.....ja inden serien overhæler bøgerne, er der spoilere du kan på ingen måde vide hvad der er spoilers da der også er mange forskelle, og ja der kommer da til at være spoilers, når bøgerne udkommer, men igen det er jo ikke en 1 til 1 oversættelse, der er da langt mindre spoilere end i stort set alt andet, men det er rigtigt, når bøgerne er færdige også så vil der være ligheder....men du kan jo ikke se serien og så sige "aha så det er det og det der kommer til at ske i bøgerne" altså er intet spoilet :)

men det er helt fint du ikke vil se det fordi du er bange for spoilers eller hvad du ellers har af grunde :) skal du have lov til....du kan bare ikke konstatere der er spoilers :)

så yes yes vi er uenige og det er fint :) jeg slog nok bare over i at du tuder, fordi at du tidligere har udtalt at Martin har manglende respekt for sine læsere fordi bogen ikke er udkommet endnu og den slags....så tude tendenserne har været det....det er min fejl og jeg undskylder :)

Skriv ny kommentar: