DC leverede stort til alle deres fans med DC FanDome.

Weekenden var i den grad DC Comics’ tegn, som ellers i flere år har stået i skyggen af Marvel. Men ikke under DC FanDome – her er alle weekendens højdepunkter.

Det hele begyndte med panelet for den næste store DC-film, “Wonder Woman 1984”. Den største afsløring var den nye hovedtrailer – se den her.

Herefter var der panel for “The Flash”-filmen med Ezra Miller, hvor der var ‘concept art’-afsløring med Batman-comeback til Michael Keaton – læs om det her.

Warner Bros. Games bød også ind med traileren til spillet “Gotham Knights”.

Så overtog “The Suicide Squad” og James Gunn showet med karakter-afsløringer samt en lovende ‘Behind-the-scenes’-video – se den her.

Zack Snyder-fans havde set frem til ‘Snyder Cut’-panelet, der gav de tålmodige fans traileren til den udgave af “Justice League”, som de har drømt om – se traileren her.

Herpå tog Dwayne Johnson scenen med lanceringen af “Black Adam”, der indtræder som en del af “Shazam!”-universet – her er første teaser til “Black Adam”.

Så blev det tid til DC Animation og panelet for “Superman: Man of Tomorrow” med et eksklusivt klip fra filmen.

Shazam 2 titel DC FanDome / Filmz.dk

“Shazam!”-panelet teasede for den kommende fortsættelse, som nu har en officiel titel – læs om det her.

Aquaman 2 James Wan DC FanDome / Filmz.dk

James Wan var også inviteret til at fortælle om “Aquaman 2”, der kommer til at lande en mere seriøs tone end originalen – læs om det her.

Herefter var der igen nyt fra WB Games, der afslørede teaser-traileren til spillet “Suicide Squad: Kill the Justice League”.

Matt Reeves og Robert Pattinson lukkede og slukkede DC FanDome med traileren til “The Batman”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Im vengeance. 2021 kan ikke komme hurtigt nok. The Batman strøg lige ind som den mest ventede film.
Gravatar

#2 gladiator 2 år siden

#1

Enig. Er vild med at de går endnu mere gritty, end tidligere.

Og så synes jeg, at DC ligner noget, der er ved at komme på rette spor. Gode castings, instruktører som tager det seriøst, og de rigtige mennesker som er bag til at styre showet.

Samtidig får de lavet en fuld pakke: film, spil - de udvider deres spil koncepter med Suicide Squad og Gotham Knights (Selvom jeg håbede på et nyt Batman spil).

Og så glæder jeg mig ustyrligt til The Flash oven i. Michael Keaton tilbage er episk, Affleck får forhåbentlig en værdig afsked (håber dog stadig på en solo film på HBO Max), og en storyline som de satme skal stramme balderne for ikke at fucke op.

Og 4 timers JL? Why not :D

Aquaman 2 "dark" bliver spændende. 1'eren var fin underholdning, og så har de har lavet en casting som er Marvel værdig med Jason Momoa.

SQ filmen er jeg dog slet ikke solgt på, selvom det er James Gunn.... Er med på hans ros for Guardians 1. To'eren var dog et makværk og en af de kedeligste film i Marvel universet.. Så det er sgu 50/50 om hans lykkedes, tror jeg... Voldsomt mange karakterer med..

Skriv ny kommentar: