Lakeith Stanfield inspireres en tand for meget af Jesus Kristus i den nye trailer til Jeymes Samuels “The Book of Clarence”.

Den 32-årige stjerne, der er kendt for sine roller i FX’ absurde “Atlanta” og “Judas and the Black Messiah”, spiller den trængte Clarence, der i år 29 forsøger at skabe et bedre liv for sig selv og sin familie og samtidig vise sig værdig over for hende, han elsker. Draget af Jesu popularitet og hæder – og i et forsøg på at slippe for gæld – påstår han selv at være en ny messias sendt af Gud.

Filmen byder på et stjernespækket cast, der tæller navne som Omar Sy (“The Intouchables”), David Oyelowo (“Selma”), James McAvoy (“X-Men: First Class”), Benedict Cumberbatch (“Doctor Strange”), Caleb McLaughlin (“Stranger Things”) og Alfre Woodard (“Luke Cage”).

Læs også: Nicholas Hoult skal spille ikonisk superskurk i James Gunns “Superman: Legacy”

Filmen er både skrevet og instrueret af Samuel, der i 2021 nød stor succes med sin debutfilm, den medrivende western “The Harder They Fall”.

Sony Pictures står bag “The Book of Clarence”, der får amerikansk premiere den 11. januar. Der er dog endnu ingen dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: