Via sin Twitter-konto har Production Weekly annonceret, at Guillermo Del Toros “Hobbitten” vil gå i produktion til juni på trods af rygter om projektets midlertidige stop grundet MGM’s finansielle problemer.

Del Toro, Peter Jackson og co. har dog valgt at ignorere MGM’s problemer og går videre alligevel i håbet om, at uanset hvem der kommer til at eje MGM efter firmaets kommende salg, så vil det pågældende firma ønske, at filmen skal gå i produktion.

Det forventes, at produktionstiden for “Hobbitten” vil være på 14 måneder. Optagelserne vil foregå ligesom med “Ringenes herre”-trilogien, hvor begge “Hobbitten”-film bliver optaget samtidig.

Se også: Guillermo Del Toro har cameo i “Hobbitten”.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 tiany 12 år siden

Ja tak :)
Valar morghulis
Gravatar

#2 nygaardpetersen 12 år siden

Nice :-) Can't wait...
Gravatar

#3 Collateral 12 år siden

*Jubel og glæde*
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#4 BN 12 år siden

It's alive! It's alive!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 anderslplp 12 år siden

Har de fundet ud af hvem der skal spille bilbo? og nogen som ved om de "gamle" kendinger fra de andre film vil være med?
Gravatar

#6 ChristianJensen 12 år siden

Sir Ian McKellen har udtalt, at han vil gerne vil vende tilbage i rollen som Gandalf, og Hugo Weaving vender muligvis også tilbage i rollen som Elrond ... dog kender jeg ikke til andre rollebesættelser
"Anderson, don't talk out loud. You lower the IQ of the whole street"
Gravatar

#7 anderslplp 12 år siden

Så længe Ian McKellen er med som gandalf er jeg tilfreds:-) håber dog ikke at rygterne er rigtige om at Daniel Radcliffe skulle være kørt i stilling som bilbo. det ville være alt for mærkeligt
Gravatar

#8 Kiksmann 12 år siden

Juuuhhhuuuu mere kan jeg ikke sige
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#9 Yggdrasil 12 år siden

Glæder mig vildt meget til denne film! Det kan kun gå for langsomt, især da extended udgaverne med Blu-ray versionerne af Ringenes Herre først skulle udkomme i forbindelse med Hobbittens release.
Gravatar

#10 Locke 12 år siden

Jeg vil godt tilslutte mig rækken af personer, der klapper i hænderne over denne nyhed. Især da jeg synes "Hobitten" som bog var bedre end "Ringenes Herre" bøgerne. Jeg slugte "Hobitten" råt, mens de andre bøger var noget tungere. Jeg synes ikke de lavede andet i bog 2 end bare gå og gå ;-)
Bud White: The Nite Owl case made you. Do you want to tear all that down?
Ed Exley: With a wrecking ball... You want to help me swing it?

Skriv ny kommentar: