Ligesom det var tilfældet med Peter Jacksons “Ringenes herre”-trilogi, så står komponisten Howard Shore også for musikken til “Hobbitten: En uventet rejse”, hvis soundtrack det nu er muligt at høre et enkelt nummer fra.

Hør nummeret “Radagast the Brown” ovre hos CBM.

Filmen, der foregår 60 år før “Ringenes herre: Eventyret om ringen”, følger den unge hobbit Bilbo Baggins, som må danne trop med en flok dværge for at generobre og opretholde dværgeriget, Erebor, fra den frygtindgydende drage, Smaug.

I rollen som Bilbo finder vi Martin Freeman, mens en række tilbagevendende stjerner som Ian McKellen, Elijah Wood, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Andy Serkis og Christopher Lee vil følge Bilbos rejse, når han træder ind i de danske biografer 12. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [2656235527] 9 år siden

Jamen dog. Gør Robert Downey Jr. entré som Sherlock Holmes?
Gravatar

#2 elwood 9 år siden

Ehhh what?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 David Munch 9 år siden

Nom nom nom, lyder godt!! Håber det bliver lige så eminent som de tre foregående soundtracks, som nok er det bedste filmmusik nogensinde.. :)
Gravatar

#4 Slettet Bruger [2656235527] 9 år siden

elwood (2) skrev:
Ehhh what?


Hvis den var til mig: Jeg synes såmænd bare, at det enkelte steder mindede om soundtracket til Sherlock Holmes.
Gravatar

#5 NeTic 9 år siden

Kan vi ikke godt snart bare få de film :)
Gravatar

#6 KEiZ 9 år siden

Hvordan fungere det her musik egentligt, skriver Shore musikken imends han ser visse sener af filmen eller?? hvordan....

Har aldrig lyttet til film musik, men syntes meget af musikken i dette nummer bæger præg af noget der sker på lærredet :)
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#7 MMB 9 år siden

KEiZ (6) skrev:
Hvordan fungere det her musik egentligt, skriver Shore musikken imends han ser visse sener af filmen eller?? hvordan....

Har aldrig lyttet til film musik, men syntes meget af musikken i dette nummer bæger præg af noget der sker på lærredet :)


Hvis du har LOTR-filmene, er der ekstramateriale på disken, der beskriver præcis, hvordan Shore og Jackson arbejder sammen. :)

Men ja, det er meget normalt at skrive musikken, mens man ser ufærdige scener. Mange af de overordnede temaer finder komponisterne typisk på, når de hører om historien og instruktørens tanker bag. :)
Gravatar

#8 duuk74 9 år siden

Hah, fedt hvis Radagast er med i filmen.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#9 moulder666 9 år siden

Jeg så min første trailer til Hobbitten i fredags, hvor det meste af traileren faktisk var en sang...og jeg må da ærligt indrømme, at mine tidligere forbehold vedr. filmen - that is:

- Det er en ret pjattet børnebog - hvordan kan den komme til at henvende sig til voksne og gøre det godt?
- Hvordan djævlen kan man få den til at fylde 2 film (3 med appendix)?


blev fuldstændigt blæst væk! Der var SÅ meget stemning over den trailer, at jeg fik gåsehud - det er lang tid siden, at noget har ramt SÅ rent lige ind i nørdgenet!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#10 Moog 9 år siden

#6 du kan prøve at se hvordan Williams gør med Starwars:

Skriv ny kommentar: