The Curse of La Llorona Conjuring verse / Filmz.dk

Horror-hemmelighed: Afsløret som del af ‘Conjuring-Verse’


‘Conjuring-Verse’ bliver snart udvidet med “The Curse of La Llorona”.

Warner Bros. har holdt på en horribel hemmelighed. Om en måned får den ukendte gyser “The Curse of La Llorona” premiere. I virkeligheden er den dog en del af tidens største gyser-franchise.

Det afslører Bloody Disgusting-anmelderen Meagan Navarro, der har set “The Curse of La Llorona”, som afslører sig som en del af det såkaldte ‘Conjuring-Verse’.

Således gentager Tony Amendola sin “Annabelle”-rolle som Father Perez, der i “The Curse of La Llorona” fortæller om sine tidligere oplevelser med den besatte dukke.

Det betyder, at “The Curse of La Llorona” udspiller sig før “The Conjuring” og “The Conjuring 2”, men efter “The Nun”, “Annabelle” og “Annabelle: Skabelsen”.

Ydermere er “The Curse of La Llorona”-instruktør Michael Chaves blevet udpeget af ‘Conjuring-Verse’-skaber James Wan til at instruere “The Conjuring 3”, ligesom Wan har produceret “The Curse of La Llorona”.

Titlen og premiere-tidspunktet på “Annabelle 3” er desuden netop blevet afsløret – læs om det her.

“The Curse of La Llorona” får dansk premiere d. 17. april.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Nå det var derfor traileren så så elendig ud og det virkede velkendt. En masse billige jumpscares og et monster man ser alt for meget.

Nej tak.

Skriv ny kommentar: