Det kan minde en om dogme filmen ‘Festen’ med den grønne og den gule tale. Men i dette tilfælde er det den grønne og den sorte trailer. Hvad vælger du?

HBO Max har udgivet en grøn og en sort trailer til den kommende sæson for ‘House of the Dragon’. Det er en trailer for hver at holdene i serien.

Westeros er på randen af en blodig borgerkrig, hvor Team Green og Team Black på hver sin side kæmper for henholdsvis Kong Aegon og Dronning Rhaenyra. Da begge sider mener at have ret til pladsen på the Iron Throne, afspejler den grønne og den sorte trailer hver deres perspektiv og forskellige opfattelser af samme historie. “All must choose” er kravet til seere og fans, når riget splintres i sæson to.

House of the Dragon fortæller historien om Huset Targaryen 200 år før begivenhederne i “Game of Thrones”, og er baseret på George R.R. Martins “Fire & Blood”.

Medvirkende i anden sæson: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno og Rhys Ifans. Yderligere medvirkende inkluderer Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall og Matthew Needham.

Nye medvirkende i anden sæson er: Abubakar Salim som Alyn fra Hull, Gayle Rankin som Alys Rivers, Freddie Fox som Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale som Ser Simon Strong, Clinton Liberty som Addam fra Hull, Jamie Kenna som Ser Alfred Broo

Sæson 2 af House of the Dragon består af otte episoder og har premiere 17. juni på Max.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: